• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Κλείνει της Jerez;
Περιμένοντας το τελικό Ημερολόγιο του ‘17
Νέα 07/02/2017 - 14:24

Το ένα από τα δυο σημαντικότερα Πρωταθλήματα στους δυο τροχούς, το MotoGP, έχει οριστικοποιήσει το Ημερολόγιο Αγώνων του για το 2017.

 

Το δεύτερο όμως, αυτό των SBK-Motul, είναι ακόμα ανοιχτό και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στο Phillip Island.

 

Το προσωρινό Ημερολόγιο που έχουμε (δείτε το εδώ) μας πληροφορεί για το που θα διεξαχθούν οι 12 από τους 13 αγώνες της χρονιάς.

 

Στο πρόσφατο τεστ του Portimao, υπήρχε μια έντονη φιλολογία ότι τελικά η Jerez θα είναι η πίστα που θα φιλοξενήσει τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Όσο περνάει ο καιρός αυτό το σενάριο δείχνει να κερδίζει έδαφος και περιμένουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα την τελική μορφή του Ημερολογίου.

 

Μαζί με αυτή, θα δούμε αν τελικά ο 12ος Γύρος θα διεξαχθεί στις 13-15 Οκτώβρη, ή θα υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Επόμενο άρθρο »

Το τελικό Ημερολόγιο των SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Θέλω τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ