• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Επέλαση Vinales και Iannone
Ο Lorenzo κοντά, η Honda ν’ ανάψει κερί στον Marc!
Νέα 02/02/2017 - 12:00

Το πρώτο τεστ της σεζόν πάντα είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία, μετά από μια «άνυδρη» περίοδο χειμερινής νάρκης.

 

Στην Μαλαισία ήταν ο Maverick Vinales, μαζί με τον Andrea Iannone, οι δυο που έπαιξαν το ρόλο του πρωταγωνιστή, αν μείνει κανείς στους απόλυτους χρόνους.

 

Ο Rossi, παρά το ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, είναι πολύ ανταγωνιστικός, ενώ ο Marquez έδειξε λίγο από τη δύναμή του την τελευταία ημέρα.

 

Στην Ducati ο Lorenzo κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ της πρώτης ημέρας, ενώ η παρουσία του Dovi δείχνει ότι μπορεί να κάνει την καλύτερή του σεζόν στο MotoGP!

 

Έτσι περίπου είδε τις πρώτες δοκιμές του 2017 ο γνωστός manager Carlo Pernat, ο οποίος μίλησε στο «αδελφό» gpone.com.

 

«Σ’ αυτές τις τρεις ημέρες ανακαλύψαμε δυο νέους διεκδικητές, τον Vinales και τον Iannone. Ο Andrea είναι στο επίκεντρο του project, ενώ και η Suzuki δουλεύει καλά και είναι γρήγορη».

 

«Ο Maverick επανεπιβεβαίωσε την αξία του και μπορούμε να τον πούμε κλώνο του Lorenzo. Ο Jorge δούλεψε καλά και είναι κοντά στους καλύτερους».

 

«Μαζί με τον Dovi και τον Pirro, ακολουθούν το σωστό μονοπάτι. Για τον Andrea αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη σεζόν της ζωής του».

 

Για τον Marquez είπε: «Στην Honda πρέπει να του ανάψουν ένα κεράκι και να ελπίζουν ότι θα μείνει εκεί για πάντα, διότι είναι αυτός που κάνει τη διαφορά».

 

Τέλος είπε και λίγα λόγια για την πίστα και το πρόβλημα με τα νερά που κρατάει.

 

«Χρειάζεται νέα άσφαλτο. Δεν είναι δυνατόν να βρέχει το βράδυ και να επηρεάζεται η πίστα την άλλη μέρα».

 

«Ελπίζω να δοθεί λύση το καλοκαίρι που θα τοποθετηθεί ένα ειδικό υλικό. Σίγουρα μια πίστα που άφησε την F1 για το MotoGP, δεν πρέπει να έχει τέτοια προβλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Να βελτιωθούμε σε πολλά

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Η καλύτερη που έχω οδηγήσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα