• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα!
Ξέρουμε ότι η Honda δουλεύει σκληρά για εμάς
Νέα 02/02/2017 - 10:43

Ο Cal Crutchlow υπογραμμίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, έχουν ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τον 1ο αγώνα της σεζόν.

 

Στο τεστ της Sepang που ολοκληρώθηκε χτες, αν και από πλευράς καιρού τα πράγματα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου, εν τούτοις χάθηκε χρόνος.

 

Κυρίως τη δεύτερη ημέρα, όταν οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βγήκαν στην πίστα για περίπου τέσσερεις, από τις οχτώ διαθέσιμες ώρες.

 

«Ήταν θετικά σήμερα τα πράγματα με τη μοτοσυκλέτα», σχολίαζε με το τέλος των δοκιμών στην Μαλαισία ο Cal Crutchlow.

 

«Αξιολογήσαμε τους δυο διαφορετικούς κινητήρες για την Honda. Δουλέψαμε σκληρά και καλά με την ομάδα».

 

«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λίγο παραπάνω σε χρόνο, δουλεύοντας σε κάποιους τομείς, αλλά αυτό ήταν μικρό πρόβλημα».

 

«Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά, αλλά ξέρουμε ότι η Honda δουλεύει σκληρά για εμάς κι ευελπιστούμε σ’ ένα ακόμα καλό τεστ στην Αυστραλία».

 

Η Honda για μια ακόμη χρονιά προσπαθεί να βρει λύσεις στο θέμα της επιτάχυνσης, δουλεύοντας κυρίως στα ηλεκτρονικά, ενώ δεν βοήθησε και η κατάργηση των «φτερών».

 

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει αλλάξει από τον «screamer» κινητήρα σε «big-bang» με τους εργοστασιακούς αναβάτες και τον Crutchlow να κάνουν συνεχώς συγκρίσεις.

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Η καλύτερη που έχω οδηγήσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Αναπάντεχα καλή αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα