• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η βάση της GP17
Είναι πραγματικά πολύ καλή!
Νέα 01/02/2017 - 09:39

Ο Andrea Dovizioso δηλώνει ότι η βάση της νέας GP17 είναι ήδη «πολύ καλή», έχοντας βγάλει αρκετή δουλειά τις δυο προηγούμενες ημέρες στην Μαλαισία.

 

Πέρα από την ταχύτητά του - αυτή τη στιγμή είναι 4ος την τρίτη ημέρα - ο Dovi ήταν χαρούμενος που μπόρεσε να περάσει χρόνο πίσω από τον Vinales και τον Marquez.

 

«Κάναμε πολλή δουλειά, περισσότερη από την πρώτη ημέρα και είμαστε εντός προγράμματος», σχολίασε ο Ιταλός άσος.

 

«Κάναμε το χρόνο με τη νέα μοτοσυκλέτα και η αίσθησή μου είναι καλή. Ήμουν τυχερός που είχα τον Maverick και τον Marquez μαζί μου σε μια έξοδο κι είδα κάποια πράγματα».

 

«Όταν ήμουν πίσω τους, η αίσθησή μου ήταν επίσης καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η βάση που έχουμε είναι πολύ καλή».

 

Αξιολογώντας τους δυο αντιπάλους του είπε: «Δεν ξέρω αν ο Marc είχε ένα πάρα πολύ φθαρμένο ελαστικό, αλλά δεν είχε καλή πρόσφυση κι επιτάχυνση. Στα φρένα ήταν πολύ καλός».

 

«Με τον Maverick είναι πιο δύσκολο. Ήταν καλός σε όλους τους τομείς, αλλά κατάφερε να είμαι κοντά του και να παίξω μαζί του. Ήταν ωραία».

 

Στη συνέχεια τον πίεσαν να αποκαλύψει τη διαφορά της νέας GP17 με την πρωτότυπη που είχε στην Valencia αλλά και την πρώτη μέρα στην Sepang.

 

«Το πλαίσιο είναι το ίδιο με στην καινούργια μοτοσυκλέτα. Έχουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά η βάση είναι η ίδια».

 

«Το σημαντικό είναι να δοκιμάσουμε όλα όσα πρέπει κι έτσι δεν νομίζω να κάνουμε προσομοίωση. Είναι ακόμα το πρώτο τεστ».

 

«Έτσι, προτού κάνουμε προσομοίωση, είναι  καλύτερα να γυρίσουμε σπίτι μας με μια ξεκάθαρη άποψη. Αυτό είναι πιο σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα