• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 12:00
Έξι οδηγοί ήδη στο 1:59!
Νέα 01/02/2017 - 07:01

Δυνατά ξεκίνησε η τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, με έξι αναβάτες ήδη να σπάνε το φράγμα των δυο λεπτών!

 

Πρώτος πέρασε πριν από λίγο ο Marc Marquez που έβαλε την Honda του μπροστά από την Yamaha του Maverick Vinales για 7 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Στην τρίτη θέση, με διαφορά μόλις 40χιλ από τον άσο της Yamaha, είναι ο Andrea Dovizioso με την Ducati του.

 

Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις, με τους κόκκινους να κυριαρχούν στην πρώτη πεντάδα έχοντας τρεις μοτοσυκλέτες.

 

Οι διαφορές των πρώτων πέντε είναι μόλις στα 0,132δ και καθώς περιμένουμε και τις προσομοιώσεις αγώνα όλων, φαίνεται ότι θα έχουμε μάχες και με το χρονόμετρο.

 

Στην τέταρτη θέση είναι ο Alvaro Bautista με διαφορά μόλις 10χιλ από τον Casey Stoner, ο οποίος μετά τη χτεσινή απουσία του, επέστρεψε στην πίστα.

 

Όλοι οι παραπάνω αναβάτες είναι στο μεσαίο 1:59, με τον έκτο της παρέας - τον Cal Crutchlow - να κάνει χρόνο στο ψηλό 1:59 και να έχει διαφορά 0.377δ από την κορυφή.

 

Δυο δέκατα περίπου πιο πίσω από τον Βρετανό της LCR Honda, βρίσκεται για την ώρα ο Andrea Iannone με την GSX-RR του.

 

Ο Valentino Rossi είναι στην όγδοη θέση με διαφορά στα έξι δέκατα από την κορυφή και τον Marquez. Και οι δύο εργοστασιακές Yamaha και για τους δύο οδηγούς, μία με το νέο πλαίσιο και μια με το παλιότερο, φορούν το φέρινγκ με τα εσωτερικά φτεράκια, για να γίνει η τελική σύγκριση! 

 

Για την ώρα στην δεκάδα - όπως και χτες - είναι και οι δυο rookies της Tech3, με τον Johann Zarco να κερδίζει για 90χιλ τον Jonas Folger.

 

Η Aprilia - με τον Aleix Espargaro - είναι στην 12η θέση και μόλις 17χιλ από το χρόνο του Dani Pedrosa.

 

Ο Jorge Lorenzo έχει προς το παρών τον 13ο χρόνο και απέχει εννέα δέκατα από την κορυφή, ενώ η πρώτη KTM είναι πολύ πίσω, στην 22η θέση, με τον Pol Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ.3: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang test 3η μέρα: Κατάταξη 12:40

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα