• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00
Επιτέλους δράση, εκμεταλλεύονται το κάθε λεπτό στο στεγνό
Νέα 31/01/2017 - 11:04

Όσο η βροχή μένει μακριά, οι αναβάτες και οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το κάθε λεπτό που τους δίνεται στο στεγνό.

 

Αυτό βέβαια έχει και τις επιπτώσεις του, καθώς όλοι πιέζουν λίγο παραπάνω - με τις συνθήκες της πίστας να έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο - κι επομένως δεν έλειψαν οι πρώτες πτώσεις.

 

Ο πρώτος που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ήταν ο Aleix Espargaro και τον μιμήθηκε λίγο αργότερα ο Scott Redding, ενώ κάποιο μηχανικό πρόβλημα είχε ο Marquez δυόμιση ώρες πριν το τέλος.

 

Στους χρόνους έχουμε έξι οδηγούς κάτω από το 2:01, με τον Maverick Vinales να κρατά την πρώτη θέση χάρη στο 2:00,646 που έκανε πριν από λίγο.

 

Δέκα χιλιοστά πιο πίσω ακολουθεί ο Johann Zarco, με τον Hector Barbera να κάνει τον τρίτο χρόνο και τον Bautista - που είναι πολύ καλός στο πρώτο κομμάτι - να ακολουθεί.

 

Η πρώτη εργοστασιακή Ducati είναι αυτή του Dovizioso στην 5η θέση, με τον Lorenzo μόλις στην 15η θέση, ενώ ο Casey Stoner θα μπει αύριο στην πίστα για να συνεχίσει το τεστ. Πολύ καλός ο Folger που είναι στη δεκάδα, όπως και οι Marquez, Iannone, Pedrosa και Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Gibernau και Dani Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

To ειδικό πρόσθετο της Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα