• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Πέρυσι θα ήμουν απογοητευμένος
Με την τρίτη θέση στις δοκιμές!
Νέα 30/01/2017 - 15:20

Καλύτερα από το αναμενόμενο κύλισε η πρώτη ημέρα δοκιμών για τον Maverick Vinales, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ισπανός άσος της Yamaha.

 

Ο 22χρονος ρίχνει το βάρος στο ρυθμό αγώνα με το καλημέρα και δεν ενδιαφέρθηκε για ένα γρήγορο γύρο.

 

Μαζί με τον Rossi, ο Vinales ήταν στην Μαλαισία τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και έκανε έναν πολύ καλό χρόνο εντυπωσιάζοντας τον Vale.

 

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι στόχοι έχουν αλλάξει.

 

«Ήταν καλύτερα του αναμενομένου, γιατί εδώ στην Μαλαισία η πρώτη ημέρα είναι πάντα δύσκολη. Ακόμα δεν έχω φέρει τη μοτοσυκλέτα στο 100%».

 

«Θέλω να βελτιωθώ στα φρένα, διότι είναι σημαντικό να κερδίζεις θέσεις στην αρχή του αγώνα, για να παλεύεις στο τέλος».

 

«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι στον ένα γύρο είμαστε γρήγοροι. Πρέπει να είμαστε όμως και στους 20. Γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

 

«Ακόμα είναι πρώτη ημέρα και είναι δύσκολο να έχεις καλή αίσθηση. Δουλέψαμε καλά όμως. Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου».

 

«Πέρυσι θα ήμουν απογοητευμένος αν ήμουν στην τρίτη θέση.  Αλλά σήμερα είπα: Maverick κάναμε φοβερή δουλειά και είναι ακόμα η πρώτη ημέρα».

 

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι: «Τον Νοέμβριο που ήμασταν εδώ ήμουν όλη την ώρα έξω προσπαθώντας να βγάλω έναν καλό χρόνο».

 

«Τώρα όμως δουλεύουμε και θέλουμε να στήσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και ξέρουμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες».

 

Τέλος, τον ρώτησαν ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στην GSX-RR που οδηγούσε πέρυσι και την Μ1 του 2017 που έχει στη διάθεσή του φέτος.

 

«Με την Yamaha μπορείς να είσαι γρήγορος συνέχεια... και στους 20 γύρους!».

Επόμενο άρθρο »

Απότομη προσγείωση για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi φέρνει χιόνι στην Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα