• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στις 172 πιο δυναμικές επιχειρήσεις η Γκοργκόλης ΑΕ !
Στα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”.
Νέα Αγοράς 27/01/2017 - 23:27

Δελτίο Τύπου


H ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. – 1η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΓΙΑ 7η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – GROWTH AWARDS

Η εταιρία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ αναδείχθηκε στις 172 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώνονται από την Eurobank και την Grant Thornton.

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ είναι μία από τις 172 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Τα Growth Awards αποτελούν μία πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάδειξη της δημιουργικής, παραγωγικής και ανταγωνιστικής Ελλάδας, μέσα από την ολόπλευρη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των επιχειρήσεων. Πρόκειται για μία ιδέα που στοχεύει να τιμήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιχειρηματίες που αποτελούν αξιόλογα παραδείγματα, να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις εκείνες που κατάφεραν να συνδυάσουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση και ιστορία.

Η διαδικασία αξιολόγησης, για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν ως προς την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών 8.000 επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton καθώς και μέσω των εργαλείων πιστοληπτικής αξιολόγησης της Eurobank.

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ

 

Επόμενο άρθρο »

NORDCAP ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο site της Brixton Motorcycles

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα