• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένας διαφορετικός An. Iannone
Ο φύλακας άγγελος του Andrea!
Νέα 22/01/2017 - 16:53

Τα αρχικά των ονομάτων τους είναι ίδια, με τον ένα να είναι μόλις 22 μήνες μεγαλύτερος από τον άλλον: Ο λόγος για τους δυο Iannone του MotoGP!

 

Ο πρώτος είναι ο γνωστός σε όλους Andrea Iannone, ενώ ο δεύτερος είναι η σκιά του σε κάθε GP, ο αδελφός του Angelo.

 

Ο Angelo Iannone ξεκίνησε τους αγώνες νωρίτερα από τον Andrea και είχε μερικές επιτυχίες σε τοπικό επίπεδο στην Ιταλία.

 

«Αντιμετώπισα αναβάτες όπως ο Dovizioso, ο Simoncelli, ο Pasini και τα πήγαινα αρκετά καλά, αλλά στα 12 μου αποφάσισα να σταματήσω».

 

«Ο λόγος; Δεν το είχα μέσα μου. Αν έπρεπε να πάρω μια στροφή με 70χλμ/ώρα αντί για 60, τότε το σκεφτόμουν πολύ. Δεν μου έβγαινε, δεν ήταν για μένα. Του Andrea όμως του έβγαινε φυσικά».

 

 «Παρακολουθούσα όλους τους αγώνες του Andrea και άρχιζα να τον βοηθάω σε μικρά πράγματα, να ετοιμάζω το κράνος του, το νερό του. Το σημαντικό ήταν να είμαι κοντά του».

 

«Εγώ, ο Andrea κι ο πατέρας μας πάντα ήμασταν μέρος αυτού του κόσμου και ακόμα και σήμερα, όπως τότε, είναι σαν να είμαστε και οι τρεις στη μοτοσυκλέτα όταν ο Andrea αγωνίζεται».

 

Τα χρόνια πέρασαν κι ενώ ο Angelo συνεχίζει να φροντίζει το κράνος κτλ για τον αδερφό του, έχει επωμισθεί και πολλές άλλες υποχρεώσεις.

 

«Τα κάνω όλα αυτά, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με χορηγούς, συμβόλαια, βοηθάω στη διαχείριση στο εμπορικό κομμάτι, στο fan club. Η σεζόν μου ξεκινά από τον Οκτώβριο μέχρι τον άλλο Νοέμβριο».

 

Στους αγώνες όμως, μαζί με τον πατέρα του, ο Angelo Iannone είναι πάντα στο πλευρό του αδερφού του, έχοντας τις δικές του προκαταλήψεις.

 

«Στον αγώνα κάθομαι πάντα            στο ίδιο σημείο, στη θέση του Andrea, δεν σταυρώνω τα πόδια μου και πίνω πάντα το μισό λίτρο νερού που έχω».

 

«Όταν νικάει μοιραζόμαστε όλοι μαζί την επιτυχία και όταν χάνει, τότε είναι σαν να χάνουμε όλοι μαζί».

 

«Σαν παιδιά πάντα μαλώναμε για ασήμαντους λόγους, αλλά τώρα - εδώ και πολύ καιρό - δεν το κάνουμε πια».

 

«Για να είμαι ειλικρινής, μπορεί κάποιες ημέρες να πούμε “άντε χάσου” ο ένας στον άλλο μέχρι και 8 φορές την ημέρα, ωστόσο μέχρι το απόγευμα είναι όλα καλά».

«Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι ο Andrea έχει πάντα δίκιο, ακόμα κι όταν στην αρχή νομίζει κανείς ότι κάνει λάθος. Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω μάθει πολλά από αυτόν».

 

«Το προτέρημά του είναι ότι είναι γεμάτος ιδέες, μερικές από τις οποίες φαίνονται αδύνατον να υλοποιηθούν, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι με σκληρή δουλειά όλα γίνονται».

 

«Για τα αρνητικά του, ίσως δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός. Όμως στο παρελθόν ίσως ήταν πιο απότομος, στα καλά και στα κακά. Είναι κάτι το οποίο έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια».

 

Ο Angelo, που ξέρει πάρα πολύ καλά τον αδερφό του, συνεχίζει: «Κάθε πρωί σηκώνεται κι έχει ένα στόχο που θέλει να πετύχει κι όταν τα καταφέρνει ανεβάζει κι άλλο τον πήχη!»

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo με ισχυρό κίνητρο

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi έτοιμος να μάθει από Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα