• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Φέτος πάμε για τη νίκη!
Πρόθεσή μας να κάνουμε το 3 στα 3
Νέα 19/01/2017 - 15:29

Η παρουσίαση της Yamaha ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι σήμερα, με τους μπλε να είναι η πρώτη ομάδα που έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας μοτοσυκλέτας για το 2017.

 

Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha, ο Lin Jarvis, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του:

 

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για τη φίρμα μας. Νομίζω ότι τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα».

 

«Τις δυο φορές πήραμε τον Τίτλο στις Ομάδες. Η ομαδική δουλειά είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα. Όλα βασίζονται στην ενέργεια, τη σύμπραξη και τη συνεργασία».

 

«Φέτος έχουμε μια λαμπρή ομάδα. Πάμε για τη νίκη! Πρόθεσή μας είναι να κερδίσουμε και τους 3 Τίτλους κι έτσι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Η ομάδα έχει μείνει συνολικά η ίδια και η μόνη διαφορά είναι η παρουσία του Maverick Vinales εκεί που πέρυσι καθόταν ο Jorge Lorenzo.

 

«Ένα από τα σημεία κλειδιά είναι το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε η ίδια. Χάσαμε έναν μόνο και ο Vinales έρχεται να ενσωματωθεί σε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών».

 

«Έτσι είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Στην Valencia είχε μια μοτοσυκλέτα που την έκανε αμέσως δικιά του. Η συνεργασία με τον Ramon Forcada και τους μηχανικούς ήταν πολύ καλή».

 

«Θεωρώ ότι πετύχαμε τους αρχικούς μας στόχους. Είναι ωραίο που έχουμε νέο αίμα στην ομάδα μας».

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Μ1 του 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: «Τέλεια» η M1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα