• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Έτοιμοι για τα πρώτα τεστ!
Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της
Νέα 16/01/2017 - 13:28

Σε περίπου μια εβδομάδα οι μοτοσυκλέτες των SBK-Motul και οι αναβάτες με τις ομάδες τους θα βρεθούν στην πίστα για πρώτη φορά φέτος.

 

Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν στην ίδια πίστα όπου σταμάτησαν οι δοκιμές πέρυσι, στην Jerez και θα διαρκέσουν από τις 24 ως τις 25 Ιανουαρίου.

 

Όλοι είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα και όλοι μας περιμένουμε κάτι καλύτερο από πλευράς καιρού, μιας και την τελευταία φορά εκεί η βροχή χάλασε τα σχέδια των ομάδων.

 

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο δίδυμο της Kawasaki, με τον Rea την τελευταία φορά να έκανε χρόνο πιο γρήγορο από τον αντίστοιχο του Rossi που χάριζε στον Ιταλό την pole position!

 

Ο Jonathan Rea ξεκινά βέβαια ως το μεγάλο φαβορί για έναν τρίτο συνεχόμενο Τίτλο - σε ισάριθμα χρόνια στην Kawasaki - ωστόσο ο Sykes θα κάνει ό,τι μπορεί για να του χαλάσει το σερί!

 

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Chaz Davies, ο οποίος ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

 

Δίπλα του θα είναι ο Marco Melandri που μπορεί πρόσφατα να τραυματίστηκε στο μηνίσκο, ωστόσο ο ενθουσιασμός του για τη νέα αυτή περιπέτειά του στην Ducati, είναι έκδηλος.

 

Ανάμεσα στους άλλους θα επιστρέψει και ο Nicky Hayden που απουσίαζε από τις δοκιμές του Νοεμβρίου λόγω τραυματισμού.

 

Ο Αμερικανός θα ξεκινήσει τη δεύτερή του σεζόν στα SBK-Motul, αυτή τη φορά πάνω στη νέα Honda και σίγουρα θα θέλει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας.

 

Στο άλλο μέρος του γκαράζ της Honda θα είναι ο Stefan Bradl, ένας γνώριμός του από το MotoGP, με τον Γερμανό να φεύγει από τα GP μετά από δέκα χρόνια παρουσίας.

 

Φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον θα περιμένουμε να δούμε και το δίδυμο της Yamaha, με τον «παλιό» Alex Lowes και τον «νέο» Michael van der Mark, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Eugene Laverty που επιστρέφει.

 

Σε περίπου μια εβδομάδα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα της νέας σεζόν στο συναρπαστικό Πρωτάθλημα των SBK-Motul, με τα τεστ βέβαια να μην σταματούν στην Jerez.

 

Μετά την Ισπανία, οι ομάδες και οι αναβάτες θα βρεθούν στο Portimao από τις 28 ως τις 29 του μήνα και μετά έρχεται η Αυστραλία (20-21 Φλεβάρη).

 

Το τεστ στο Phillip Island θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη της νέας σεζόν για το Πρωτάθλημα, το Σ/Κ στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Ο Vale ακύρωσε το EnduRanch

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP στο Spa-Francorchamps;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα