• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rally Dakar: Ειδική 8
Την πήρε ο Barreda, ξεφεύγει ο Sanderland!
Νέα 11/01/2017 - 10:04

Η 8η ειδική πήγε στον Joan Barreda της Honda, την ώρα που ο πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης, Sam Sunderland (KTM) διεύρυνε κι άλλο τη διαφορά του.

 

Κανείς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Joan Barreda χτες, η θέση του οποίου στο Rally θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε δεχτεί την ποινή μιας ώρας.

 

Ο Ισπανός άσος ξεκίνησε δυνατά όσο η ειδική ήταν ακόμα στην Βολιβία και απλά μεγάλωσε τη διαφορά του από τους διώκτες του όταν μπήκαν σε Αργεντίνικο έδαφος.

 

Και η χτεσινή ειδική ήταν μειωμένη, αυτή τη φορά όμως δεν έγιναν μόνο 73 χιλιόμετρα. Ο λόγος ήταν οι βροχοπτώσεις στην περιοχή.

 

Ο Joan Pedrero (Sherco) έδειχνε ικανός να μείνει κοντά στον Barreda και τον πίεσε στην αρχή, ωστόσο στην Αργεντινή έμεινε πολύ πίσω.

 

Την αδυναμία του Pedrero εκμεταλλεύτηκαν οι δυο άσοι της KTM, ο Walkner και ο Sanderland, οι οποίοι πήραν τις θέσεις 2 και 3.

 

Ο Matthias Walkner τερμάτισε τρία λεπτά και 51 δευτερόλεπτα πίσω από τον Barreda και μόλις τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Sanderland!

 

Με τη δεύτερη ειδική που πήρε στο φετινό Dakar - και 16η της καριέρας του - ο Joan Barreda έχει την ένατη θέση στη γενική κατάταξη.

 

Για μια ακόμη φορά ο Sanderland κέρδισε χρόνο σε σχέση με τον Quintanilla της Husqvarna, ο οποίος παρέμεινε στη δεύτερη θέση αλλά με διαφορά 21 λεπτών από τον Βρετανό.

 

Με τη δεύτερη θέση του στη χτεσινή ειδική, ο Walkner ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης, με διαφορά 34 λεπτών από τον ομόσταυλό του στην 1η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Capirossi στη θέση του Alonso

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar: Φωτογραφικό 7η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα