• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Βασιλιάς της Ιταλίας
Και στα Social Media για το 2016
Νέα 09/01/2017 - 10:45

Σύμφωνα με μια εταιρεία της γειτονικής μας χώρας (Παρατηρητήριο των VIP στα Social Media) ο Valentino Rossi είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών.

 

Ο σούπερ σταρ του MotoGP είναι ο μόνος που είναι σε θέση να κονταροχτυπηθεί και να κερδίσει αστέρες του ποδοσφαίρου, έχοντας τα ηνία σε Facebook και Twitter.

 

«Ο Rossi συνεχίζει να προηγείται σε FB και Twitter, ωστόσο έχασε έδαφος στο Instagram, όπου ο Mario Balotelli μεγάλωσε τη διαφορά του, με δεύτερο τον Andrea Pirlo».

 

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει ο Stefano Chiarazzo στο gpone.com.

 

O Vale πρόσθεσε φέτος 1,1 εκατομμύρια καινούργιους φίλους στο Facebook και πλέον έχει ξεπεράσει τα 13 εκατομμύρια!

 

Πίσω του είναι οι ποδοσφαιριστές Balotelli, Pirlo και El Shaarawy. Στην 5η θέση είναι ο Gigi Buffon, μπροστά από τον Alessandro Del Piero.

 

Ο επόμενος αναβάτης μοτοσυκλέτας είναι στην 15η θέση, ο αείμνηστος Marco Simoncelli, αποδεικνύοντας τη λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό του.

 

21ος είναι ο Andrea Iannone, ενώ πιο κάτω συναντούμε τους Antonio Cairoli (24ος) και Andrea Dovizioso.

 

Ο Valentino Rossi προηγείται και στο Twitter με 4,7 εκατομμύρια ακολούθους (+700,000 φέτος), με δεύτερο οδηγό μοτοσυκλέτα τον Dovi στην 20η θέση.

 

Την έκπληξη κάνει εδώ ο Max Biaggi, που είναι λίγο πιο πίσω - στην 24η θέση - και μπροστά από τους Melandri (37ος) και Iannone  (41ος).

 

Μόνο στο Instagram ο Rossi αναγκάζεται να παραχωρήσει την 1η θέση στον Mario Balotelli, ωστόσο ο Vale είναι στο βάθρο ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

 

Ο επόμενος οδηγός μοτοσυκλέτας είναι ο Andrea Iannone στην 22η θέση, ενώ ο Dovizioso είναι 28ος και ο Cairoli 30ος.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP και στην Ουγγαρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: Ειδική 6

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα