• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar: Καταστροφή για την εργοστασιακή ΚΤΜ!
Έπεσε κι έσπασε το πόδι του ο Toby Price
Νέα 06/01/2017 - 14:39

Τα λόγια του Marc Coma - του Αθλητικού Διευθυντή του Rally Dakar - πριν την έναρξη του φετινού Αγώνα, ηχούν προφητικά μετά τη χτεσινή ημέρα.

 

Ο θρύλος του Dakar είχε πει ότι φέτος ο Αγώνας θα ήταν πιο σκληρός από ποτέ και δεν πέρασαν παρά μόνο τέσσερεις ειδικές για να βγει αληθινός!

 

Μέχρι την τρίτη ειδική είχαμε οχτώ εγκαταλείψεις και στην τέταρτη είχαμε την εγκατάλειψη ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα του Αγώνα: του Toby Price της KTM.

 

Λίγα χιλιόμετρα πριν το τέλος, ο εργοστασιακός αναβάτης προσπέρασε τον Joan Barreda της Honda, αλλά έπεσε κι έσπασε το αριστερό του πόδι.

 

Το Ιατρικό Προσωπικό του Dakar κινήθηκε αστραπιαία και ο Ισπανός μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο La Paz της Βολιβίας.

 

Η πτώση αυτή έθεσε οριστικά εκτός μάχης τον Price από το φετινό Dakar και μαζί - σε αρκετά μεγάλο βαθμό - τις ελπίδες της εργοστασιακής ομάδας να πάρει τη νίκη για 16η συνεχόμενη φορά!

 

Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ελπίδα του εργοστασίου είναι ο Matthias Walkner που πήρε τη χτεσινή ειδική και - μετά τις πολλές τιμωρίες - είναι στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

 

Στην πεντάδα των πρώτων ωστόσο κυριαρχούν οι μοτοσυκλέτες της KTM με τέσσερεις αναβάτες, ενώ ο Pablo Quintanilla (Husqvarna) προηγείται για την ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Rally Dakar: Ειδική 4

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή 1 ώρας για Barreda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα