• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Superprestigio: Νικητής ο Marquez!
Μπροστά από τον Elias, στην 3η θέση ο Baker
Νέα 18/12/2016 - 16:27

Με μια ακόμη επιτυχία ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Marc Marquez, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει και στο Superprestigio χτες το βράδυ.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κυριάρχησε στην κατηγορία που συμμετείχε - την Superprestigio - κερδίζοντας μάλιστα και τις τέσσερεις ειδικές της.

 

Στην Superfinal χτες το βράδυ δεν ήθελε σε καμμία περίπτωση να αμφισβητήσει κανείς την ανωτερότητά του. Ούτε ο Αμερικάνος Πρωταθλητής στο χώμα, Brad Baker.

 

Από το τέλος του πρώτου γύρου του Τελικού φάνηκε ότι ο Marquez δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα, κερδίζοντας στο τέλος με διαφορά εφτά δεκάτων.

 

Από εκεί και πέρα είχαμε εκπλήξεις στη μάχη για τη δεύτερη θέση, με τον Toni Elias να νικά τον Baker από νωρίς!

 

Ο Elias ήταν πράγματι εντυπωσιακός και κόντραρε στα ίσια και τον Marquez στους τελικούς της Superprestigio, κατακτώντας τη 2η θέση στην Superfinal.

 

Ο Baker απογοήτευσε στον Τελικό και δεν είχε απάντηση στον εξαιρετικό Toni Elias. Προσπάθησε στην αρχή να μείνει κοντά στον Marquez, αλλά χωρίς επιτυχία.

 

Μάλιστα έχανε περίπου 0,2δ στο γύρο από τον Ισπανό άσο, ενώ στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Elias.

 

Αντίθετα ο Baker μπλέχτηκε σε μια ωραία μάχη με τον πολυ-Πρωταθλητή Supermoto, Thomas Chareyre.

 

Δυστυχώς όμως για τον Chareyre το βράδυ δεν τελείωσε όπως θα ήθελε, καθώς προσπαθώντας να βρει τρόπο να περάσει τον Αμερικανό, έπεσε.

 

Μετά την πτώση του, η 4η θέση πέρασε στον Gerard Bailo, ο οποίος έμεινε μπροστά από τους Marcel Schrotter και Ferran Cardus.

 

Μάλιστα ο Brad Baker είχε πει για τον τελευταίο ότι θα ήταν πραγματική απειλή στην Superfinal, ωστόσο ενώ έδειξε ότι έχει την ταχύτητα, υστερεί σε σταθερότητα.

 

Έτσι με τη νίκη του αυτή, ο Marc Marquez ισοφάρισε στις δυο νίκες τον Αμερικανό Brad Baker.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi γίνεται μάρκα!

« Προηγούμενο άρθρο

Απόλαυση στο... Χώμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα