• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Συμβουλές στον Vinales;
Δεν χρειάζεται καμμία από εμένα!
Νέα 08/12/2016 - 17:12

Ο Maverick Vinales θα πάρει τη θέση του Jorge Lorenzo στην Yamaha του χρόνου, με τον δεύτερο να θεωρεί ότι είναι έτοιμος για τη μάχη του Τίτλου.

 

Ο Vinales είχε στη διάθεσή του την Μ1 του 2016 στο επίσημο τεστ της Valencia και χωρίς αλλαγές στο set-up της, κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα.

 

Το ότι ο Maverick θα κέρδιζε αγώνες το 2017, ήταν κάτι αναμενόμενο, μιας και ο Ισπανός άσος είχε καταφέρει να οδηγήσει στη νίκη και την GSX-RR φέτος.

 

Αυτό όμως που διαφαίνεται πλέον, είναι ότι ο Maverick Vinales θα πρέπει να θεωρείται από την αρχή ως ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου τη νέα σεζόν.

 

Αυτά ήταν και τα λόγια του ίδιου του Rossi, του νέου του ομόσταυλου, που είχε την ευκαιρία να τον δει και στις ιδιωτικές δοκιμές των μπλε στην Sepang.

 

Γυρνώντας στον Lorenzo, ο Ισπανός είναι αφοσιωμένος με τη δική του μεγάλη αλλαγή, καθώς του χρόνου θα είναι στην ομάδα της Ducati.

 

Βρήκε όμως την ευκαιρία να πει δυο λόγια και για τον συμπατριώτη του, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στο γκαράζ της Yamaha.

 

«Ο Maverick δεν χρειάζεται καμμία συμβουλή από εμένα. Ξέρει πολύ καλά πως να κερδίζει αγώνες».

 

«Θα του έλεγα μόνο να συγκεντρωθεί στην οδήγησή του, γιατί έτσι θα πάρει καλύτερα αποτελέσματα».

 

«Προς το τέλος του Πρωταθλήματος ήδη τα πήγαινε καλύτερα και πάλευε για το βάθρο συχνά».

 

«Στη θεωρία - με μια καλύτερη μοτοσυκλέτα - θα πρέπει να είναι εκεί πιο συχνά, να παλεύει για νίκες και για τον Τίτλο».

 

Μάλιστα ο Jorge Lorenzo δεν δίστασε να συγκρίνει τον Maverick Vinales με τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή τα τέσσερα τελευταία χρόνια, Marc Marquez.

 

«Το ξεκίνημά του ήταν πολύ ελπιδοφόρο. Έχει το ίδιο ταλέντο με τον Marquez. Θα δούμε αν θα μετατρέψει αυτό του το ταλέντο, σε αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Uccio: Ο Vale είναι έτοιμος για το 10ο!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Suzuki Road-Trip Μέρος 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα