• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Repsol και Honda μαζί ως το ’18!
Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία τους
Νέα 08/12/2016 - 10:03

Η συμμαχία ανάμεσα στην εταιρεία κολοσσό Repsol και τον θρυλικό Ιάπωνα κατασκευαστή θα συνεχίσει να υφίσταται για πάνω από 20 χρόνια!

 

Άλλωστε είναι η πιο επιτυχημένη συνεργασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς Repsol και Honda έχουν κατακτήσει μαζί 12 Τίτλους.

 

Η μεταξύ τους συμφωνία επεκτάθηκε πρόσφατα μέχρι το 2018 ενώ ξεκίνησε το 1995, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ενεργή για τουλάχιστον 24 χρόνια!

 

Μέσα σε αυτές τις (πάνω από) δύο δεκαετίες, η συνεργασία τους απέφερε 12 Τίτλους, 151 νίκες και 392 βάθρα στη μεγάλη κατηγορία (500cc και MotoGP).

 

Παράλληλα - από το 2002 που ισχύει - η Repsol με την Honda έχουν ανακηρυχθεί εφτά φορές Πρωταθλήτρια Ομάδα.

 

Μέσα από την πολύχρονη αυτή συνεργασία, οι δυο πλευρές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια νικηφόρα φόρμουλα.

 

Από το 1995, περισσότεροι από τους μισούς Τίτλους της μεγάλης κατηγορίας πήγαν στην Repsol Honda, με Πρωταθλητές όπως οι Doohan, Criville, Rossi, Hayden, Stoner και Marquez.

 

Η Begona Elices, Γενική Διευθύντρια Επιοκοινωνίας της Repsol, σχολίασε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας».

 

«Η συνεργασία μας έχει αποφέρει πολλούς καρπούς, τόσο μέσα στις πίστες όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο».

 

«Έχουμε δυο εξαιρετικούς αναβάτες, τους Marc Marquez και Dani Pedrosa που εκπροσωπούν ιδανικά τις αξίες και το πνεύμα της Repsol».

 

«Ο υψηλός ανταγωνισμός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να βελτιωθεί μια παγκόσμια εταιρεία, ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Επόμενο άρθρο »

Αλλαγή στο Ημερολόγιο του ‘17

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Φάρμακο» η Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα