• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Meregalli: Ο Vinales γρήγορος σαν τον Lorenzo
Αλλά με καλύτερο χαρακτήρα...
Νέα 06/12/2016 - 16:29

Μετά από μια ακόμη κουραστική σεζόν, οι διακοπές και η (λιγοστή) ξεκούραση είναι στο πρόγραμμα. «Λίγο-πολύ έτσι είναι», παραδέχεται ο Meregalli της Yamaha.

 

«Στις 22 του μήνα για την ακρίβεια θα χωριστούμε και θα ξαναβρεθούμε στις 09 Ιανουαρίου. Έχουμε την παρουσίαση της ομάδας και μετά το τεστ στην Sepang».

 

Οι μπλε ήταν στην Sepang για ιδιωτικές δοκιμές, μετά το πρώτο επίσημο τεστ του 2017, στην πίστα της Valencia.

 

Εκεί ο καιρός δεν είναι πάντα καλός, ωστόσο: «...αποφασίσαμε να πάμε στην Μαλαισία γιατί η πίστα είναι ολοκληρωμένη για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας».

 

«Την ημέρα του set-up έβρεχε και μετά είχαμε δυο ηλιόλουστες ημέρες. Η άσφαλτος είχε καταπληκτική πρόσφυση και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας».

 

Στο πρώτο τεστ, στην Valencia, υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες για την M1 του 2017. «Ναι, είναι αλήθεια και δεν το κρύψαμε αυτό. Στην Μαλαισία όμως βρήκαμε λύσεις».

 

Για τον Vinales; «Ήξερα ότι θα ήταν γρήγορος, αλλά δεν τον περίμενα τόσο άμεσα. Ήταν εντυπωσιακός στην Valencia, αλλά και στο δεύτερο τεστ».

 

«Θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένας δεύτερος Lorenzo, αλλά καλύτερος όσον αφορά στο χαρακτήρα».

 

Τι του έκανε εντύπωση στον Vinales; «Η ηρεμία του. Η σιγουριά του όταν δίνει την πληροφόρηση στους μηχανικούς και η ταχύτητά του».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Valentino, λέγοντας: «Μετά τα όσα έγιναν το 2015, πίστευα ότι θα έδινε το 100% αλλά βελτιώθηκε κιόλας».

 

«Αν ξεκινήσει από εκεί που έμεινε, έχει πραγματικά ό,τι χρειάζεται για να πάρει τον δέκατο Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Lamborghini και Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ένας γύρος στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα