• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήταν σοκ!
Η αποχώρηση του Nico Rosberg
Νέα 05/12/2016 - 12:37

Τα νέα ήταν ηχηρά και έρχονται από την Formula 1, με την αποχώρηση του Nico Rosberg να συνεχίζει να απασχολεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Ούτε ο ίδιος ο Valentino Rossi δεν μπορούσε να το πιστέψει. Άλλωστε είναι δηλωτικός ο πρώτος χαρακτηρισμός που έδωσε στην είδηση αυτή: «ΣΟΚ!»

 

Ο Vale άκουσε τα νέα αυτά λίγο πριν ξεκινήσει το Rally της Monza: «Ήταν πραγματικά ένα σοκ».

 

«Ειδικά μιας και μιλάω με τον Nico συχνά και κυρίως όταν κερδίζει αγώνες. Νομίζω ότι είναι μια απόφαση που πρέπει να τη σεβαστούμε, μιας και είναι προσωπική».

 

Ο λόγος που οδήγησε τον Nico Rosberg σ’ αυτή την κίνηση - θυμίζοντας τον Stoner - ήταν το άγχος και το στρες που βίωνε. Τι χρειάζεται για να συνεχίσεις;

 

«Και για μένα ήταν πέρυσι μια χρονιά με πολύ μεγάλο άγχος. Χρειάζεται όμως πάθος και να το διασκεδάζεις για να συνεχίσεις», εξηγεί ο Vale.

 

Στο παρελθόν και ο Ιταλός άσος έχει πει ότι θα ήθελε να αποσυρθεί όντας ανίκητος! «Αυτό το είπα πριν πολλά χρόνια».

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι τόσο σίγουρος. Έχει περάσει πολύς καιρός και δεν είχα την ευκαιρία να το ξανασκεφτώ. Θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο πρόβλημα (γελά)».

 

Όσο για το πως πιστεύει ότι ο Hamilton θα πάρει το αντίο του Rosberg; «Δεν νομίζω να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος», απαντά ο Valentino.

 

«Η αντιπαλότητά τους ήταν πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα νοιώθει απογοητευμένος».

 

Τέλος, είπε και λίγα λόγια για τον Jorge Lorenzo και το μουσείο που άνοιξε ο Ισπανός στην Ανδόρρα, ο οποίος μάλιστα παρομοίασε τον Rossi με τον Schumacher.

 

«Τον ευχαριστώ γι’ αυτά τα λόγια. Ο Michael κέρδισε πολλούς αγώνες. Ανταλλάξαμε φόρμες πριν δυο χρόνια, όταν τα πηγαίναμε καλά. Ίσως πάω στο μουσείο του κάποια στιγμή».

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Με τον Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Συνέντευξη με τον Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα