• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φανταστικό διπλό!
Υπερήφανος για τις νίκες του στην Monza
Νέα 05/12/2016 - 16:32

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Valentino Rossi ήταν ο θριαμβευτής του Rally της Monza, που φέτος διεξήχθη για 37η φορά.

 

Αυτή τη χρονιά όμως, ο Ιταλός σούπερ-σταρ έκανε το ένα βήμα παραπάνω πετυχαίνοντας διπλή νίκη, επικρατώντας και στο Masters Show!

 

Οδηγώντας το Ford Fiesta του, με συνοδηγό τον Carlo Cassina, ο Rossi κατάφερε να επικρατήσει του Daniel Sordo με την τεράστια διαφορά των 18,4 δευτερολέπτων, στον Αγώνα των 10 Ειδικών Διαδρομών.

 

Στο Masters Show που έχει τη μορφή "κόντρας" με τα αυτοκίνητα να ανταγωνίζονται ανά δύο, έφθασε στον Τελικό όπου αντιμετώπισε τον Dani Sordo και κέρδισε και εκεί με τον Ισπανό να πιέζει πολύ και τελικά να εγκαταλείπει! 

 

«Τα τελευταία χρόνια, μαζί με την Monster Energy, έχουμε καταφέρει να κάνουμε το Rally αυτό κάτι πολύ ιδιαίτερο».

 

«Φέτος μάλιστα είχαμε και καλό καιρό και πολύς κόσμος ήρθε για να μας δει από κοντά. Φυσικά και το να τελειώνω τη σεζόν με νίκη είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

 

«Το να κερδίζω το Rally και το Master Show, είναι κάτι το φανταστικό! Η νίκη εδώ στην Monza, με την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα, είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα».

 

«Είμαι πολύ προσηλωμένος στους αγώνες σε όλη τη διάρκεια της σεζόν κι έτσι, όταν έρχεται ο Νοέμβριος, δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ με την ομάδα και να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου».

 

«Φυσικά, πάντα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα είτε αυτοκίνητο. Θέλω να παλεύω για το βάθρο όταν είμαι εδώ στην Monza».

 

«Μιλάμε για το Rally όλη τη σεζόν με τον Uccio και τον Brivio για το ποιος θα κερδίσει. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να έχεις τη συγκίνηση που προσφέρει ένας αγώνας, χωρίς την τρομερή πίεση που βιώνω στο MotoGP».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ υπερήφανος. Ευχαριστώ τους πάντες, τους οπαδούς την ομάδα... όλους! Είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ αποχαιρετήσω τη χρονιά».

 

Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει το Rally τόσο το 2006, όσο και το 2007, 2012 και 2015.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Rally Monza 2016!

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabatti: Με τον Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα