• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW R 1200 GS Adventure από την LEGO
Ένα λεπτομερές μοντέλο της BMW R 1200 GS Adventure της LEGO Technic
Νέα Αγοράς 04/12/2016 - 01:29

Δελτίο Τύπου


Ένα λεπτομερές μοντέλο της BMW R 1200 GS Adventure, δημιούργημα των BMW Motorrad και LEGO Technic θα αρχίσει να πωλείται από την 1η Ιανουαρίου 2017. Το best-seller της BMW Motorrad τώρα θα μπορεί να κοσμεί τα σπίτια των φίλων της μοτοσικλέτας κάθε ηλικίας. Το κιτ αποτελείται από 603 κομμάτια και είναι  προϊόν συνεργασίας των ομάδων σχεδίασης των LEGO Technic και BMW Motorrad. Συνδυάζοντας την καινοτόμο σχεδίαση με την τέχνη της μηχανολογίας, είναι το πρώτο μοντέλο της LEGO Technic που παράγεται σε συνεργασία με μία κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών.

«Η BMW Motorrad είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να μοιραστεί τον ενθουσιασμό γι’ αυτή τη μοτοσικλέτα με την κοινότητα της LEGO Technic. Δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους, και οι δύο με μακροχρόνια παράδοση να δημιουργούν συναισθηματικά προϊόντα για τους πελάτες τους», είπε χαρακτηριστικά ο Heiner Faust, Επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της BMW Motorrad.

Πιστό αντίγραφο με έμφαση στις λεπτομέρειες.

Η LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστή αντιγραφή του προτύπου. Οι χαρακτηριστικές γραμμές τις μοτοσικλέτας– ιδιαίτερα το εμπρός τμήμα του φέρινγκ – το ρυθμιζόμενο τιμόνι και η ζελατίνα παραπέμπουν σαφώς στην πραγματική μοτοσικλέτα με πολυάριθμες τεχνικές λεπτομέρειες. Οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα αναγνωρίσουν την αυθεντική εμπρός ανάρτηση BMW Telelever, τον άξονα μετάδοσης, αλλά και το δικύλινδρο boxer κινητήρα της BMW Motorrad, που αρχίζουν να λειτουργούν μόλις η μοτοσικλέτα κινηθεί. Ακόμα και οι τροχοί με τις μαύρες ακτίνες και τα ελαστικά διπλής χρήσης μοιάζουν με τα αντίστοιχα του πραγματικού μοντέλου. Χάρη στις πολυάριθμες λεπτομέρειες, το κιτ είναι όχι μόνο ρεαλιστικό αλλά και απολαυστικό στη συναρμολόγηση.

«Οι αναλογίες της R 1200 GS Adventure έχουν αναπαραχθεί άριστα στο μοντέλο της LEGO Technic. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πόσο επιτυχημένα κατάφεραν να αποτυπώσουν οι Σχεδιαστές της LEGO  τόσες οπτικές και τεχνικές λεπτομέρειες της R 1200 GS Adventure. Η στενή και δημιουργική συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων σχεδίασης ήταν άκρως εντυπωσιακή – ξεπέρασε μία συμβατική συμφωνία αδειοδότησης», δήλωσε ο Alexander Buckan, Επικεφαλής BMW Motorrad Vehicle Design.

Το μοντέλο έχει ύψος 18 cm, μήκος 33 cm και πλάτος 10 cm, ενώ μία διαδραστική εφαρμογή LEGO διατίθεται για το κιτ που περιλαμβάνει 3D οδηγίες συναρμολόγησης. Η LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure επιφυλάσσει επίσης μία έκπληξη στους συλλέκτες: το LEGO Group γιορτάζει του χρόνου τα 40 χρόνια της LEGO Technic και με την ευκαιρία, το κιτ περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι της LEGO Technic.

 

Επόμενο άρθρο »

SHOEI X-SPIRIT II ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα BMW K 1600 GTL

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα