• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Dovi;
Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος
Νέα 30/11/2016 - 10:47

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο του τεστ με την Ducati Desmosedici GP17, ο Jorge Lorenzo τονίζει ότι ο ομόσταυλός του, ο Andrea Dovizioso, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι.

 

Ο Dovi, που φέτος συμπλήρωσε εννέα σεζόν στο MotoGP, πέρασε τα εφτά από τα εννέα του χρόνια με ομόσταυλο κι έχει τερματίσει ως ο πρώτος στο γκαράζ της ομάδας του τέσσερεις φορές.

 

Το 2017 αυτός που θα είναι δίπλα του θα είναι ο Jorge Lorenzo, ο οποίος υπογραμμίζει ότι δεν θα κάνει το λάθος να υποτιμήσει τον αντίπαλό του και τα τέσσερά του χρόνια με την Ducati.

 

Οι δυο τους είναι γνωστοί εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο Dovi ήταν ένας εκ των αντιπάλων του Lorenzo στη μάχη που έδωσε (και κέρδισε) ο Ισπανός το 2006 και το 2007 για την κατάκτηση του Τίτλου στα 250cc το 2006/07.

 

«Ο Andrea είναι ένας λογικός άνθρωπος και με μεγάλη εμπειρία. Δεν κάνει λάθη, πάντα τερματίζει τους αγώνες και παίρνει πολλούς βαθμούς», ήταν τα λόγια του Ισπανού άσου για τον μελλοντικό του ομόσταυλο.

 

«Ήταν πολύ γρήγορος στην Valencia και κατά τη γνώμη μου είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Δεν θα είναι εύκολο να είμαι πιο γρήγορος από αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

Το μουσείο του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Θα ήθελα να είμαι ο Superman!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα