• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez Test Ημ. 2
Ο Bautista αντεπιτίθεται
Νέα 25/11/2016 - 12:16

Μετά τον Hector Barbera, που πήρε την 1η θέση την Τετάρτη, ήταν η σειρά του Alvaro Bautista να περάσει μπροστά χτες, δεύτερη ημέρα δοκιμών στην Jerez.

 

Ο Alvaro Bautista έκανε 71 γύρους με καλύτερο χρόνο στο 1:38,946 στον τελευταίο του, καθώς συνηθίζει τη νέα του μοτοσυκλέτα για το 2017 (Ducati).

 

Ο Loris Baz έκανε λιγότερους γύρους, αλλά κατάφερε να πλησιάσει για μερικά δέκατα το χρόνο του Ισπανού.

 

Ο Barbera είναι στην GP16 ενώ ο Baz θα έχει στη διάθεσή του την GP15. Ο πρώτος ήταν τρία δέκατα πίσω από τον Γάλλο ομόσταυλό του χτες.

 

Στην πεντάδα βρίσκουμε και τους Aleix Espargaro με την Aprilia του αλλά και τον Danilo Petrucci της Pramac.

Danilo Petrucci
Danilo Petrucci

 

Ο Ιταλός πήρε ακόμα μια γεύση της GP17, την οποία δοκίμασε για πρώτη φορά την Τετάρτη κι εδώ μπορείτε να δείτε ένα ωραίο video με τον Petrux πάνω στην G17.

 

Ο νέος ομόσταυλος του Bautista, ο Karel Abraham, ο Pirro, ο Redding, ο Miller (σε χρέη δοκιμαστή για το HRC) και ο Kallio (KTM) συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

 

Μετά την πτώση του στην Valencia, από την οποία ακόμα δεν έχει αναρρώσει, ήρθε ακόμα μια στην Jerez για τον Sam Lowes, την πρώτη ημέρα των δοκιμών.

 

Στην πίστα συνεχίζουν να είναι και ορισμένες ομάδες από τα SBK-Motul, με τον Jonathan Rea να είναιKarel Abraham - Alvaro Bautista

Karel Abraham - Alvaro Bautista
πιο γρήγορος απ’ όλους (MotoGP και SBK)!

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Sepang Test

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Redding στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα