• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ετοιμάζεται η συνεργασία Lorenzo-Stoner
«Μιλήσαμε, είναι πεπεισμένος αλλά...»
Νέα 21/11/2016 - 12:46

Ο Jorge Lorenzo είναι σε διακοπές, ωστόσο είναι αρκετές οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Στις 27 του μήνα θα είναι στο Abu Dhabi για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της F1, όπου και θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2016.

 

Μετά, στις 30 του μήνα, θα βρεθεί στην Ανδόρρα όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του Μουσείου του, που θα έχει εκθέματα από μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως: Michael Schumacher, Ayrton Senna, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Mick Doohan, Wayne Rainey, Kenny Roberts κλπ.

 

Μαζί του θα έχει την Monster, τον προσωπικό του χορηγό που θα τον στηρίζει και στη νέα περιπέτεια της καριέρας του, στην Ducati.

 

Φυσικά ο Ισπανός, λόγω συμβολαίου με την Yamaha, δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα ελεύθερα, ωστόσο έχει αποκαλύψει στους πολύ κοντινούς του ότι έχει μεγάλο κίνητρο να πετύχει.

 

Ωστόσο τα μεγάλα νέα, για τα οποία είχαμε γράψει εδώ, θέλουν τον Casey Stoner να είναι ο νέος coach του Jorge Lorenzo, ο οποίος στην Yamaha είχε τον Wilco Zeelenberg γι’ αυτό το ρόλο.

 

Η παρουσία του Stoner ήταν συνεχής και σταθερή στο πλευρό του Lorenzo και αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να υλοποιηθεί.

 

«Ένα από τα προβλήματα είναι ότι ο Casey μένει στην Αυστραλία κι επομένως, για να είναι κοντά στο Πρωτάθλημα, θα πρέπει να επιστρέψει στην Ευρώπη».

 

«Μιλήσαμε και είναι πεπεισμένος, ξέρω όμως ότι μιλάει και με την Ducati. Θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα αν θα έρθουν σε συμφωνία».

 

Αν τελικά κάτι τέτοιο επαληθευτεί, θα μιλάμε για έναν πρωτόγνωρο και πολύ δυνατό - στη θεωρία - συνδυασμό οδηγού-coach, κάτι που αντίστοιχό του δεν έχουμε ξαναδεί στο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

ForeverForward: Πρώτος ο Di Giannantonio

« Προηγούμενο άρθρο

Τα πανηγύρια στην Cervera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα