• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Στο MotoGP;
Ναι, αλλά με το σωστό τρόπο!
Νέα 21/11/2016 - 09:55

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα των SBK-Motul φέτος, ο Chaz Davies ήταν η ανίκητη δύναμη του paddock, μπροστά στην οποία κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί!

 

Ο Βρετανός άσος της Ducati είχε εφτά νίκες στους οχτώ τελευταίους αγώνες, από τις οποίες οι έξι ήταν συνεχόμενες στους τρεις τελευταίους Γύρους του Πρωταθλήματος.

 

Παρά την τρομερή του αντεπίθεση ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, θέση την οποία χάρισε στον Tom Sykes, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jonathan Rea.

 

Τα συμβόλαια αρκετών από τα μεγάλα ονόματα των SBK-Motul έληγαν φέτος και δεν έλειψαν οι φήμες περί μετακίνησής τους στο MotoGP το 2017.

 

Τέτοιες φωνές ακούστηκαν και για τον Chaz Davies, ο οποίος όμως γρήγορα συμφώνησε με την Ducati και για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος δεν λέει όχι στα GP, αλλά θέλει να γίνει με το σωστό τρόπο!

 

«Υπήρχαν κουβέντες για κάποιο διάστημα, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο να οργανώσεις», σχολίασε. «Είναι δύσκολο να ταιριάξεις ανάμεσα σε MotoGP και SBK».

 

«Αλλά και όταν έχουμε κοινά τεστ, από την πλευρά μου πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά που έχουμε με την ομάδα».

 

«Πραγματικά δεν θέλω να κάνω το βήμα στο MotoGP, μόνο και μόνο για να δοκιμάσω. Πρέπει να κάνω ένα τεστ, πρώτα, κατά προτίμηση δυο ημερών».

 

«Να αφοσιωθώ σ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα και σε όλα όσα έρχονται μαζί της και μετά - ιδανικά - θα έπρεπε να γίνει ένα ακόμα τεστ».

 

«Θα ήθελα πολύ να έχω ακόμα μια ευκαιρία στο MotoGP, αλλά για να είμαι δίκαιος στον εαυτό μου, δεν πρέπει απλά να αρπάξω την πρώτη ευκαιρία».

 

«Είναι η ίδια παλιά ιστορία, ότι πρέπει να ανέβεις στο MotoGP με το σωστό τρόπο. Για την ώρα όμως, είμαι καλά στην Ducati».


«Νοιώθω ότι οδηγώ πολύ καλά στα SBK και σίγουρα θα ήθελα να δω πως αυτό θα μεταφερόταν στο MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Τα πανηγύρια στην Cervera!

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στην Επιτροπή Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA