• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon Test
Εντυπωσίασαν Kawasaki και Ducati
Νέα 18/11/2016 - 14:57

Το διήμερο τεστ των ομάδων των SBK-Motul ολοκληρώθηκε στην Ισπανική πίστα της Aragon. Ένα τεστ που σηματοδοτεί την έναρξη του 2017 για το Πρωτάθλημα!

 

Όλοι οι οδηγοί βγήκαν στην πίστα χτες - τελευταία ημέρα των δοκιμών - περίπου στις 11:30 τοπική ώρα, για να ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες εργασίες τους.

 

Ο Stefan Bradl, με τη μοτοσυκλέτα της Honda, ήταν ο πρώτος που βγήκε στην πίστα, θέλοντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο εξοικείωσης στα νέα δεδομένα.

 

Με χρόνο στο 1:51,1 ο Γερμανός έδειξε καλά στοιχεία προσαρμογής στα ελαστικά της Pirelli και στη νέα μοτοσυκλέτα του, σε μια πίστα που στο παρελθόν έχει πετύχει καλά αποτελέσματα.

 

Στο τέλος της ημέρας έκανε και μια καλή προσομοίωση αγώνα, για να φύγει από την Ισπανική πίστα χαρούμενος με την πρόοδο που σημείωσε.

Davies
Davies

 

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με φωτογράφιση για το δίδυμο της Kawasaki και μετά τόσο ο Rea, όσο και ο Sykes μπήκαν και πάλι στην πίστα.

 

Ο Rea δούλεψε κυρίως με το νέο πλαίσιο και στην πορεία της ημέρας ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κατάφερε να πετύχει και τον καλύτερο χρόνο: 1:49,8, έχοντας δυνατό ρυθμό με φθαρμένα ελαστικά.

 

Η προγραμματισμένη δουλειά βγήκε και για τον Tom Sykes, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:50,4. Ο Βρετανός είχε το σκληρό πίσω ελαστικό, ενώ στο τέλος έκανε και μια καλή προσομοίωση.

 

Η νέα Fireblade δεν ήταν στην πίστα και ο Nicky Hayden χρησιμοποίησε το τεστ για να δουλέψει στα φρένα, στην ανάρτηση και στο πλαίσιο.

Lowes
Lowes

 

Ο Αμερικανός βρήκε βελτιώσεις τη δεύτερη ημέρα και κατάφερε να κάνει καλούς χρόνους, με κορυφαίο το 1:50,8.

 

Στην Ducati έκαναν μικρά stints, με τον Chaz Davies να δείχνει και πάλι ότι είναι σε τρομερή κατάσταση, έχοντας δυνατό ρυθμό και καλύτερο χρόνο το 1:50,4.

 

Η νέα Panigale του 2017 είναι στο 85% ακόμα. Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, ο Marco Melandri δούλεψε όσο πιο πολύ μπορούσε για να ξεπεράσει το μεγάλο διάστημα απραξίας.

 

Ο Ιταλός προσπάθησε να βρει και τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον τρόπο οδήγησής του, ολοκληρώνοντας με καλύτερο χρόνο στο 1:50,8.

 

Δυνατό ρυθμό και καλό χρόνο - 1:50,6 - έκανε και ο Michael Van der Mark πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (Yamaha). Την τελευταία ώρα δεν απέφυγε μια πτώση στην 3.

Sykes
Sykes

 

Ο ομόσταυλός του, ο Alex Lowes, είχε ως καλύτερο χρόνο το 1:51,3 ρίχνοντας το βάρος στο πλαίσιο και στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του.

 

Το πρώτο τεστ του 2017 ολοκληρώθηκε χτες, ωστόσο πολύ γρήγορα οι οδηγοί θα ξαναβρεθούν σε πίστα, αυτή τη φορά στην Jerez την επόμενη εβδομάδα.

Van der Mark
Van der Mark

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Στόχος επετεύχθη

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα