• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Rebel
Πρώτη εμφάνιση της νέας custom Honda στο Long Beach
Νέα Αγοράς 18/11/2016 - 14:14

Δελτίο Τύπου


Πρώτη εμφάνιση για τη Honda Rebel στο Long Beach

Η Honda με χαρά ανακοινώνει την παρουσίαση μιας ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας για το 2017 που εισάγει μία φρέσκια εκδοχή του custom cool – και το όνομα αυτής Rebel.

Λεπτή, κατάμαυρη και με χαμηλό ύψος σέλας 690mm, η Rebel ενσαρκώνει ένα στυλιστικό πάντρεμα της παλιάς και της νέας σχολής που εξάπτει τη φαντασία μιας νεότερης γενιάς αναβατών.

Το νέο, σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο συνδυάζεται με μοντέρνες γραμμές αποτυπώνοντας μια λιτή εμφάνιση με φαρδιά ελαστικά (τύπου bobber), μαρσπιέ σε μεσαία θέση και μία ξεκούραστη, ουδέτερη θέση οδήγησης με τεντωμένους αλλά χαλαρούς βραχίονες.

Ο ζωηρός, υδρόψυκτος, εν σειρά δικύλινδρος, 8βάλβιδος κινητήρας των 471cc της Rebel είναι κατάλληλος για αναβάτες με δίπλωμα Α2 και προέρχεται από τη δημοφιλή τριάδα κινητήριων συνόλων 500 cc της Honda.

Η χαρτογράφηση του ψεκασμού καυσίμου PGM-FI έχει επαναπροσδιοριστεί με σκοπό τη ροπάτη αίσθηση στις χαμηλές στροφές, διατηρώντας όμως μία σπορ, γραμμική καμπύλη ισχύος για μεγαλύτερη απόλαυση αλλά και άνεση στο ταξίδι.

Η Rebel θα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Graphite Black, Matte Armored Silver Metallic και Millennium Red και θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Long Beach International Motorcycle Show στην Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου.

 

Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

 

Επόμενο άρθρο »

O Agostini επισκέφθηκε την Brembo!

« Προηγούμενο άρθρο

Ηεκτρικό Trial ΤΧΕ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα