• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Η Aprilia;
Μου θυμίζει την Forward Racing!
Νέα 18/11/2016 - 09:59

Σύμφωνα με τον Aleix Espargaro, η πρώτη του επαφή με την RS-GP της Aprilia στο τεστ της Valencia, του θύμισε την Forward Racing μοτοσυκλέτα του 2014!

 

Ο Ισπανός ήταν ένατος στο τεστ, με απόσταση 9 δεκάτων από την κορυφή και οι πρώτες του εντυπώσεις από την καινούργια του μοτοσυκλέτα ήταν ενθαρρυντικές.

 

Ειδικά η σταθερότητα στα φρένα, ήταν κάτι που του έφερε στο νου την OPEN M1 που οδηγούσε το 2014, τη χρονιά που πήρε την πρώτη του pole, στο Assen.

 

Παράλληλα είχε πάρει τη δεύτερη θέση στην Aragon και την 7η στη γενική κατάταξη, που παραμένει η καλύτερή του παρουσία στο MotoGP.

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι λίγο καλύτερη απ’ ότι περίμενα. Κάναμε πολλούς γύρους με φθαρμένα ελαστικά και είδαμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή».

 

«Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, είναι η σταθερότητά της στα φρένα και μου θύμισε την Forward Racing που είχα».

 

«Περίμενα ότι, όπως έλεγαν οι Stefan και Alvaro, δεν θα έστριβε καλά. Ωστόσο αυτό δεν ήταν πρόβλημα».

 

«Εκεί που πρέπει να δουλέψουμε είναι στην επιτάχυνση, η ροπή στην πρώτη φάση της είναι αρκετά χαμηλή. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας».

 

«Ένα από τα καλύτερα αυτής της μοτοσυκλέτας είναι τα ηλεκτρονικά. Ένοιωσα αμέσως καλά και δεν ακούμπησα τίποτα στο TC ή στο φρένο κινητήρα».

 

Το τεστ δεν ήταν τόσο καλό για τον Sam Lowes, τον νέο ομόσταυλο του Espargaro, ο οποίος έπεσε την πρώτη ημέρα και δεν μπήκε στην πίστα τη δεύτερη.

 

Παρά τους πόνους που έχει, ο Βρετανός άσος δεν έχει τραυματιστεί και θα δώσει κανονικά το παρών στις ιδιωτικές δοκιμές της Aprilia στην Jerez την άλλη εβδομάδα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η νέα M1;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα