• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Πολύ σίγουρος, πολύ ευαίσθητος!
Εντυπωσιασμένοι από τον Maverick Vinales
Νέα 16/11/2016 - 18:46

Στην Yamaha έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πρώτη παρουσία του Maverick Vinales στο γκαράζ της ομάδας, τη χτεσινή ημέρα.

 

Ο Ισπανός άσος δεν άργησε να βρει το ρυθμό του πάνω στην Μ1 και κατάφερε να τελειώσει την πρώτη ημέρα 20χιλ μπροστά από τον Rossi, στην πρώτη θέση!

 

Μιλώντας μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, ο Meregalli της Yamaha είπε ότι δεν ήταν η ταχύτητα του Vinales που τους εντυπωσίασε, αλλά οι ικανότητές του!

 

«Δεν αμφιβάλλαμε για την ταχύτητά του, όμως δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο γρήγορος από την αρχή», σχολίασε ο Meregalli.

 

«Κάτι άλλο που μας εντυπωσίασε, είναι το πόσο ευαίσθητος είναι στις αλλαγές στο set-up, όπως και η σιγουριά του για το αν είναι καλές ή κακές».

 

«Ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ειδικά τα Σ/Κ του Αγώνα, όταν δεν έχεις πολύ χρόνο και πρέπει να επισπεύσεις το set-up της μοτοσυκλέτας».

 

Να σημειωθεί ότι αυτά ακριβώς ήταν και τα λόγια του Ramon Forcada, του επί σειρά ετών αρχιμηχανικού του Lorenzo στην Yamaha, ο οποίος από φέτος θα έχει δίπλα του τον Vinales.

 

«Συνήθισε πολύ εύκολα τη μοτοσυκλέτα και αυτό είναι πολύ καλό. Δεν έκανε λάθη. Κι έτσι, για μένα - αν και ήταν μόνο η πρώτη ημέρα - ήταν μια τέλεια ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Το 2017 θα είναι υπέροχο!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 14:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα