• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: Με Iannone για νίκες!
Από εμάς εξαρτάται
Νέα 16/11/2016 - 11:36

Οι μεγάλες αλλαγές για την GSX-RR ήρθαν φέτος, με τον πιο δυνατό κινητήρα και το seamless κιβώτιο, με τη μοτοσυκλέτα του 2017 να μην έχει τόσο θεαματικές αλλαγές.

 

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι και η επόμενη χρονιά δεν θα είναι χρονιά-αλλαγών, μιας και το δίδυμο της ομάδας αντικαθίσταται από τους Andrea Iannone και Alex Rins.

 

Για τους δυο νέους οδηγούς του μίλησε στην Valencia ο Davide Brivio: «Περιμένουμε πολλά από τον Iannone, διότι είναι ένας κορυφαίος αναβάτης και έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει».

 

«Από εμάς εξαρτάται να του δώσουμε μια μοτοσυκλέτα προσαρμοσμένη στο στυλ του. Δεν αργήσαμε να συμφωνήσουμε μαζί του. Μας πήρε μόνο 2-3 ημέρες».

 

«Πιστεύω ότι με αυτόν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε κι άλλο μπροστά και να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες».

 

Για τον Rins, που θα κάνει το ντεμπούτο του τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία με την GSX-RR, τόνισε: «Είχε κάνει δοκιμές στην Ιαπωνία και τα πήγε καλά».

 

«Μας άρεσε η ιδέα του να έχουμε έναν νεαρό και ταλαντούχο οδηγό και θα κάνουμε ό,τι κάναμε και με τον Vinales. Έχουμε μια ισορροπημένη ομάδα: ο Iannone θα οδηγεί την εξέλιξη και ο Rins θα ανδρώνεται».

 

Για τη μοτοσυκλέτα της νέας σεζόν ξεκαθάρισε: «Δεν θα έχουμε καινούργια μοτοσυκλέτα, παρά μόνο μια εξέλιξη της τωρινής. Προτεραιότητα είναι να βρούμε κι άλλη δύναμη».

 

«Δεν θέλουμε να χάσουμε την ισορροπία που έχουμε τώρα και γι’ αυτό θα φέρνουμε νέα εξαρτήματα μόνο όταν είμαστε απολύτως σίγουροι. Από την άλλη, τη νέα σεζόν δεν θα μπορούμε να εξελίσσουμε το μοτέρ και αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα».

 

Τέλος, μίλησε και για τον πρώην πια αναβάτη του, τον Maverick Vinales: «Θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος για την Yamaha από τον πρώτο αγώνα. Έχει τη νοοτροπία Πρωταθλητή».

 

«Δείχνει μαζεμένος, όμως ξέρει τι θέλει και δουλεύει μόνο για τη νίκη. Δεν έχει σημασία με ποιον μοιράζεται το γκαράζ, αλλά νομίζω ότι μπορεί να μάθει πολλά από τον Valentino».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Καλή αίσθηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Απέφυγε τα ρίσκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA