• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι στις 12:30
Το 1-2 η Honda, 7ος ο Lorenzo
Νέα 15/11/2016 - 12:46

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και αφού τους δόθηκε μια ημέρα ξεκούρασης, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στην πίστα Ricardo Tormo σήμερα.

 

Το διήμερο τεστ που ξεκίνησε, δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες να εξοικειωθούν με τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγούν το 2017.

 

Ο μόνος που θα λείπει, για οικογενειακούς λόγους, θα είναι ο Danilo Petrucci που επέστρεψε στην πατρίδα του. Τη θέση του στην Pramac πήρε ο Michele Pirro.

 

Στους χρόνους, για την ώρα προηγείται ο Dani Pedrosa, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής για 74χιλ του Marquez που κρατούσε την πρώτη θέση σχεδόν από την αρχή.

 

Ο Vinales, στη νέα του μοτοσυκλέτα την Μ1, είναι στην τρίτη θέση και μπροστά από ακόμα μια Honda, αυτή του Cal Crutchlow. Στην πεντάδα είναι ο Iannone με την Suzuki του.

 

Στην έκτη θέση είναι ο Hector Barbera,  ο οποίος είναι 73χιλ πιο γρήγορος από τον Jorge Lorenzo, που κάνει την πρώτη του παρουσία πάνω στην Desmosedici GP (GP16).

 

Λίγο πιο πίσω είναι ο Redding, ενώ οι Miller και Aleix Espargaro - πάνω στην Aprilia του - είναι αυτοί που κλείνουν τη δεκάδα, μπροστά από τον Pol Espargaro, ο οποίος με την ΚΤΜ είναι 1,8δ από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Η δυνατή Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Φωτογραφίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα