• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi δεν είχε το κίνητρο του Lorenzo
Ο Carlo Pernat μιλά για τον τελευταία Γύρο
Νέα 15/11/2016 - 11:58

Μια φανταστική σεζόν, δυστυχώς, έφτασε στο τέλος της, μια σεζόν με εννέα διαφορετικούς νικητές, 25 σε όλες τις κατηγορίες κι έναν Lorenzo να παίρνει τη νίκη μπροστά από Marquez και Iannone.

 

Ιδού πως είδε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ο γνωστός μάνατζερ Carlo Pernat: «Νομίζω ότι η Valencia ήταν το GP του κινήτρου. Τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Iannone είχαν πολύ».

 

«Κι αυτό επειδή φεύγουν από τις ομάδες τους. Ο Jorge κέρδισε με το δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο και απέδειξε ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης».

 

«Από την άλλη ο Iannone πρόσφερε θέαμα στους Ducatisti, δίνοντας μάχες σε μια πίστα που δεν είναι ευνοϊκή για τους κόκκινους».

 

«Το αντίο του Jorge ήταν ωραίο, ευγενικό και όπως αρμόζει σε τζέντλεμαν, παρά την ατμόσφαιρα στο γκαράζ με τον Rossi. Του Iannone ήταν λίγο πιο αμφιλεγόμενο».

 

«Όσο για τον Rossi, απλά δεν είχε το κίνητρο που είχε στην Sepang. Αν η δεύτερη θέση ήταν ακόμα ανοιχτή, ίσως θα είχε καλύτερο ρυθμό. Επίσης ξέρουμε ότι ποτέ δεν του άρεσε αυτή η πίστα».

 

«Ο Maverick ήθελε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γινόταν, όμως η Suzuki δεν είναι ακόμα ανταγωνιστική σε ορισμένες πίστες».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Michelin: «Πρέπει να πούμε έναν καλό λόγο. Φέτος είχαμε 70 πτώσεις, ενώ πέρυσι με τα Bridgestone είχαμε 69. Δεν ήταν και τόσο αρνητική σεζόν».

 

«Παρά το γεγονός ότι κάποιες εξελίξεις προς μια κατεύθυνση, έδωσαν - υπό ορισμένες συνθήκες - ένα πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες έναντι των άλλων».

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Φωτογραφίες

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα