• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Λίγο φοβισμένος» ο Pol Espargaro
Για τη μετακίνησή του στην ΚΤΜ
Νέα 15/11/2016 - 10:09

Λίγες ώρες προτού ανέβει για πρώτη φορά στη νέα του μοτοσυκλέτα, αυτή της KTM, ο Pol Espargaro παραδέχεται ότι αυτό αποτελεί ένα βήμα προς το άγνωστο.

 

«Είναι περίεργο το συναίσθημα... ούτε καλό, ούτε και κακό! Λυπάμαι αλλά και ανυπομονώ να ανέβω στην ΚΤΜ την Τρίτη. Συγχρόνως φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει».

 

«Το καλό με την Tech3 ήταν ότι είχαμε καλή βάση και ήμασταν στη δεκάδα. Το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να βελτιωθούμε για να πάμε στην πεντάδα. Το κακό με την KTM είναι ότι δεν θα είμαστε στη δεκάδα, αλλά στο μέλλον μπορεί να χτυπάμε πεντάδα!»

 

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει... κάποιες φορές ρισκάρεις και αυτό κάναμε και θα δούμε τι θα γίνει. Στις δοκιμές θα τα δοκιμάσουμε όλα, αλλά ήδη από τις κατατακτήριες ο Mika με εξέπληξε, διότι το 32,0 είναι καλός χρόνος».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κυριακάτικο αγώνα, όπου έδωσε μάχες με τον αδερφό του και τον Dovi: «Πίεζα μέχρι που έφτασα τον Dovi... μετά ξεκουράστηκα δυο γύρους πίσω του».

 

«Μετά μου πήρε μερικούς γύρους μέχρι να τον περάσω, διότι η μοτοσυκλέτα του είναι τόσο δυνατή! Μετά ήξερα ότι με έναν γύρο να απομένει, ο Aleix δεν θα μπορούσε να τον περάσει».

 

«Κάθε φορά είμαστε 16-18 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους, οπότε τώρα στα 18δ σημαίνει ότι κάναμε καλή δουλειά. Το πρόβλημα ήταν στους πρώτους 5-6 γύρους».

 

«Όπως πάντα είχαμε το ίδιο πρόβλημα στην αρχή: ήμουν αδύναμος με το μπροστινό στα φρένα με γεμάτο ντεπόζιτο».

Επόμενο άρθρο »

Εκτός τεστ ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Η Τελετή λήξης του MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα