• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αρνητική έκπληξη για Kallio
Η διαφορά της ΚΤΜ από την κορυφή
Νέα 12/11/2016 - 00:10

«Οπωσδήποτε πολύ μεγάλη», χαρακτήρισε ο Mika Kallio τη διαφορά της KTM από τους πρώτους στην Valencia.

 

Ο Φιλανδός άσος, δοκιμαστής της ΚΤΜ, οδήγησε σήμερα για πρώτη φορά την πρωτότυπη της KTM παρουσία του ανταγωνισμού στην πίστα Ricardo Tormo.

 

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν στην KTM, ο Kallio ολοκλήρωσε την ημέρα στην τελευταία θέση και με διαφορά 3,1δ από την κορυφή.

 

«Δεν δείξαμε τον καλό μας εαυτό σήμερα. Η διαφορά αυτή είναι οπωσδήποτε πολύ μεγάλη. Αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς. Πιστεύαμε ότι θα ήμασταν πιο κοντά».

 

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μ’ αυτό το αποτέλεσμα και είναι πολλά που πρέπει να διορθώσουμε. Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε το πίσω ελαστικό».

 

«Ακόμα και με διαφορετικά set-up δεν είχαμε καθόλου πρόσφυση. Ακόμα και με τις δυο μοτοσυκλέτες, με άλλα ελαστικά... πάντα το ίδιο πρόβλημα».

 

«Γλιστράγαμε πολύ στα πλάγια. Μπαίνοντας στις στροφές χάνω επαφή με το πίσω και δεν επιστρέφει, χάνουμε πολύ χρόνο εκεί».

 

Τον προηγούμενο μήνα η KTM έκανε το τελευταίο της τεστ στην Valencia, πριν την έκτακτη συμμετοχή της στην ίδια πίστα αυτό το Σ/Κ. Βάσει των χρόνων, ο Kallio ήταν πεπεισμένος ότι θα ήταν ανταγωνιστικοί.

 

«Στο τεστ εδώ ήμασταν πιο γρήγοροι και γι’ αυτό περιμέναμε κάτι περισσότερο σήμερα. Και η θερμοκρασία δεν απέχει πολύ από αυτή που είχαμε εδώ στις δοκιμές».

 

«Κάτι άλλο συμβαίνει».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Biaggi-Mahindra

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν στρίβει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα