• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Peugeot Metropolis 400i RX-R 2017
Καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Peugeot Scooters και της Automobiles Peugeot!
Νέα Αγοράς 10/11/2016 - 14:31

Δελτίο Τύπου


Peugeot Metropolis 400i RX-R 2017

Καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Peugeot Scooters και της Automobiles Peugeot, το Metropolis 400i έχει ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο προηγμένα scooter, με τεχνολογία, πολυτέλεια και ασφάλεια που συναντάμε στα μοντέλα αυτοκινήτων της εταιρείας. Για το 2017, το Metropolis εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, με σημαντικές βελτιώσεις σε όλα τα σημεία.

Ο κινητήρας PowerMotion 400cc LFE (Low Friction Efficiency) προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro 4, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (στα 3,9 L/100km – Μεικτός κύκλος) και εκπομπές ρύπων, χωρίς να θυσιάζει τις κορυφαίες στην κατηγορία του επιδόσεις (38 hp).

Τόσο το πλαίσιο όσο και οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων έχουν αναθεωρηθεί, ενώ οι μπροστινοί τροχοί έχουν πλέον διάμετρο 13’’ βελτιώνοντας τη σταθερότητα, την άνεση και το χειρισμό του scooter. Οι τροχοί είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά Michelin Citygrip που προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση. Επιπλέον, το scooter διαθέτει Σύστημα Traction Control με 2 επιλογές (Urban/Sport) καθώς και δυνατότητα απενεργοποίησης.

Η δύναμη πέδησης του Metropolis ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την εφαρμογή συστήματος ABS που εξασφαλίζει 23% μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα SBC. Σε συνδυασμό με τα νέα μεγαλύτερα εμπρόσθια δισκόφρενα (230mm), τις νέες δαγκάνες Nissin (με μεγαλύτερα έμβολα μπροστά και 2 έμβολα στην πίσω δαγκάνα), αλλά και το υπάρχον Anti-Tilting σύστημα κλειδώματος της κλίσης των τροχών, η ενεργητική ασφάλεια του οχήματος περνάει σε άλλο επίπεδο.

Μια καινοτομία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε όχημα 2/3 τροχών είναι η αυτόματη ενεργοποίηση προειδοποιητικών φώτων σε φρεναρίσματα πανικού. Το σύστημα, που είναι ενεργό σε ταχύτητες άνω των 50 km/h, ανάβει αυτόματα τα προειδοποιητικά φώτα όταν η επιβράδυνση είναι μεγαλύτερη από 6 m/s και τα σβήνει όταν η επιβράδυνση είναι μικρότερη από 2,5 m/s.

Προκειμένου να ενσωματώσει τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές, ο πίνακας οργάνων έχει αναβαθμιστεί, με νέα εμφάνιση εμπνευσμένη από τα ταμπλό των πιο πρόσφατων αυτοκινήτων Peugeot.

Η πρακτικότητα του Metropolis έχει επίσης ενισχυθεί, με την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα και στο πορτ-μπαγκάζ που μπορεί πλέον να φιλοξενήσει 2 κράνη. Μια θύρα USB έχει προστεθεί, ενώ παρέχεται πλέον στον αναβάτη και δεύτερο Smart Key.

Με το νέο πακέτο εξοπλισμού, που προσφέρει βελτιωμένη άνεση, ασφάλεια και οδηγική συμπεριφορά, το Metropolis 400i επιβεβαιώνει τη θέση του ως το πιο τεχνολογικά προηγμένο 3-τροχο scooter στην αγορά.

Το νέο Metropolis θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2017 στην έκδοση RX-R (σε Μαύρο Ματ χρωματισμό με κόκκινες λεπτομέρειες, κοντό ανεμοθώρακα και αλουμινένιο δάπεδο) και αργότερα μέσα στη χρονιά στις Standard και RS εκδόσεις.


 

ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

 

Επόμενο άρθρο »

Nordkapp The Movie

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Όλα τα νέα Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα