• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Για τη νίκη!
Ή τουλάχιστον το βάθρο
Νέα 09/11/2016 - 19:30

Ο στόχος για τον Marc Marquez δεν είναι τίποτα άλλο από την έκτη φετινή του νίκη, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Valencia.

 

Ο Ισπανός άσος της Repsol εξασφάλισε τον Τίτλο στην Ιαπωνία και ο τελευταίος αγώνας σηματοδοτεί την επιστροφή του στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην πατρίδα του.

 

«Είναι ωραία που επιστρέφουμε στην πατρίδα, μετά τους τρεις συνεχόμενους Γύρους, έχοντας κερδίσει τον Τίτλο ώστε να το πανηγυρίσουμε με τους φίλους και την οικογένειά μου».

 

«Αυτές τις ημέρες είχα την ευκαιρία να χαλαρώσω και να επιστρέψω στην κανονική μου προπόνηση τόσο στο γυμναστήριο, όσο και έξω με motocross και ποδήλατο».

 

«Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς έχουμε αγώνα στην Valencia και μετά δυο σημαντικές ημέρες δοκιμών».

 

«Στόχος μας για τον αγώνα είναι να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη ή τουλάχιστον ένα βάθρο. Είναι ωραίο που θα είναι μαζί μας και ο Dani».

 

Ο Τίτλος στους Αναβάτες έχει πάει στον Marquez και στην Honda, ωστόσο τα Πρωταθλήματα των Κατασκευαστών και των Ομάδων είναι ακόμα ανοιχτά, με την Honda να προηγείται και στα δυο.

 

Στο Ομάδων η Movistar Yamaha έχει διαφορά μόλις 10β από την Repsol Honda ενώ στο Κατασκευαστών η μεταξύ τους διαφορά είναι στους 21β υπέρ της Honda.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ρεκόρ πτώσεων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα