• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Αναβάθμιση για την R1200GS
Αποκαλυπτήρια από την BMW στο Μιλάνο
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2016 - 17:51

Η BMW αποκάλυψε μια αναβαθμισμένη έκδοση της R1200GS, η οποία πλέον διαθέτει - προαιρετικά - το Hill-Start Control, που αυτομάτως ακινητοποιεί τη μοτοσυκλέτα σε ανηφόρες.

 

Το σύστημα αυτό διατίθεται ήδη στην R1200RT και είναι μέρος ενός πακέτου που περιλαμβάνει επιπλέον off-road προγράμματα οδήγησης, που προστίθενται στα βασικά “Road” και “Rain”.

 

Το πακέτο αυτό είναι προαιρετικό και περιλαμβάνει επίσης το cornering ABS της BMW και το Dynamic Brake Light, το οποίο αναβοσβήνει και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα κινδύνου σε έκτακτες καταστάσεις.

 

Παράλληλα θα διαθέτει την επόμενης γενιάς ημι-ενεργητική ανάρτηση της BMW, με την ονομασία Dynamic Electronic Suspension Adjustment.

 

H έκδοση Rallye θα προσφέρεται στους λάτρεις των off-road περιπετειών, θα έχει μικρότερη ζελατίνα και θα διατίθεται μ’ ένα νέο μεταλλικό μπλε χρώμα. Η έκδοση Exclusive θα έρθει σε γκρι και καφέ χρώματα.

 

Από πλευράς εργονομίας, η BMW τονίζει ότι έχουν γίνει βελτιστοποιήσεις στην περιοχή των γονάτων για ακόμα καλύτερη off-road απόδοση.

 

Δεν έχουμε αλλαγή στον boxer κινητήρα των 1170cc που αποδίδει 125hp, αλλά πλέον είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις Euro4, έχοντας την αρωγή ενός νέου καταλυτικού μετατροπέα.

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Αναβαθμισμένη Monster 1200

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Scrambler Desert Sled

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα