• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Το TMAX του ‘17
Σε τρεις νέες εκδόσεις
Τεστ-Μοντέλα 08/11/2016 - 14:39

Η Yamaha αποκάλυψε το νέο TMAX για το 2017, με traction control, νέο αλουμινένιο σασί και για πρώτη φορά σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού!

 

Ουσιαστικά πάντως μιλάμε για τρεις εκδόσεις, μιας και ο κατασκευαστής αποκάλυψε και τις εκδόσεις SX και DX με επιπλέον χαρακτηριστικά.

 

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν «σπορ και δυναμικό σχεδιασμό» ενώ ζυγίζουν 10 κιλά λιγότερο από το μοντέλο του 2016, δηλαδή στα 213kg.

 

Διαθέτουν μεγαλύτερο ψαλίδι, αυξημένο αποθηκευτικό χώρο για δυο ανοιχτού τύπου κράνη και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

 

Νέος είναι ο TFT πίνακας οργάνων, η εξάτμιση είναι πιο κόμπακτ και οι τροχοί ζυγίζουν λιγότερο κι έχουν μικρότερη αντίσταση κίνησης, όπως λέει η Yamaha.

 

Το ABS είναι στο βασικό εξοπλισμό, ενώ το νέο μοντέλο είναι έτοιμο να συνδεθεί με το σύστημα αερόσακου D-Air της Dainese.

 

Το μοτέρ των  530cc αποδίδει 46 ίππους και είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές Euro4.

 

Η SX έκδοση έρχεται με ρυθμιζόμενα power modes, ενώ μπορεί να συνδεθεί με smartphone μέσω ενός ειδικού app, που δίνει πρόσβαση στον ιδιοκτήτη στο ενσωματωμένο GPS εντοπισμού.

 

Η κορυφαία DX έκδοση έχει όλα τα παραπάνω, συν cruise control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ και θερμαινόμενες χούφτες και σέλα.

 

Να σημειώσουμε ότι με τη συγκεκριμένη έκδοση, την DX, ανέβηκε στη σκηνή στην παρουσίαση των μοντέλων ο Valentino Rossi.

 

Το απλό TMAX θα βγει σε μαύρο, η SX έκδοση σε ματ ασημί και η κορυφαία DX σε μπλε. Ακόμα δεν έχουμε νεότεραγια την τιμή τους.

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Η νέα CBR1000RR

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Scrambler Cafe Racer

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα