• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έντονα τα συναισθήματα!
Στον τελευταίο αγώνα στην Valencia
Νέα 06/11/2016 - 14:41

Μετά από εννέα χρόνια, 106 βάθρα, 43 νίκες, 38 pole positions και τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ο Jorge Lorenzo θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την Yamaha στο GP της Valencia.

 

Ο Ισπανός άσος θα μετακομίσει στο γκαράζ της Ducati για τα επόμενα δυο χρόνια, ωστόσο σίγουρα θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη τους μπλε, την πρώτη τους μετά από δέκα συνεχόμενους αγώνες!

 

«Θα είναι έντονα τα συναισθήματα, διότι είμαι εννέα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα που μου έδωσε πάρα πολλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Lorenzo σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

«Γι’ αυτό και το κίνητρό μου είναι πάρα πολύ ψηλό να προπονηθώ και να τελειώσω τη σεζόν με νίκη για την Yamaha. Δεν θα είναι εύκολο, διότι θα είναι όλοι κοντά, αλλά θα προσπαθήσουμε».

 

Στο βαθμολογικό πίνακα ο Jorge Lorenzo το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει την τρίτη θέση, μιας και δεν είναι εφικτό να προλάβει τους Marc Marquez και Valentino Rossi.

 

Στην τέταρτη θέση είναι ο Maverick Vinales, ο οποίος είναι 17 βαθμούς πίσω από τον συμπατριώτη του, τη θέση του οποίου θα πάρει στην ομάδα της Yamaha το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Suzuki στην Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκδήλωση του Σ.Ο.Α.Μ.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα