• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Του χρόνου καλύτεροι!
Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου
Νέα 01/11/2016 - 10:08

Ο μεγάλος νικητής της Μαλαισίας πιστεύει ότι αυτή του η νίκη είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ενώ τονίζει ότι η Ducati το 2017 θα είναι ακόμα πιο δυνατή!

 

Η νίκη του Andrea Dovizioso στην Sepang ήταν η δεύτερη της καριέρας του, εφτά χρόνια μετά την πρώτη και η πρώτη του με τη μοτοσυκλέτα της Ducati, κάνοντας έναν δυνατό αγώνα στο βρεγμένο.

 

Παράλληλα ήταν το 5ο φετινό του βάθρο και η δεύτερη νίκη των κόκκινων το 2016, μετά την επικράτηση του Iannone στην Αυστρία, επιτυγχάνοντας το στόχο του εργοστασίου  για τη φετινή σεζόν.

 

«Πιστεύω ότι φέτος η ανταγωνιστικότητά μου και το πόσο δυνατοί γίναμε μαζί με την Ducati, είναι καλό σημάδι. Δεν είναι αρκετό βέβαια, διότι θέλουμε να παλεύουμε για τον Τίτλο, αλλά είμαστε κοντά».

 

«Δεν ξεχνάμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια η κατάστασή μας ήταν πολύ χειρότερη. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά. Μπορούμε να μιλάμε για νίκη στο στεγνό και για βάθρο σε πολλούς αγώνες. Είμαι πολύ υπερήφανος».

 

«Αν τα υπολογίσουμε όλα αυτά μαζί, τότε νομίζω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου. Μπορώ να βελτιώνομαι σε πολλούς τομείς. Είμαι 30χρ. αλλά το στυλ κι ο χαρακτήρας μου δεν είναι όλα για έναν αγώνα, αλλά να δουλεύω σταδιακά».

 

«Η σχέση μου με την Ducati είναι πολύ σημαντική. Πιστεύουν σ’ εμένα και γι’ αυτό μένω και τη νέα σεζόν. Όμως πιστεύω κι εγώ σ’ αυτούς και όλοι ξέρουν ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα με την Ducati είναι διαφορετικό».

 

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και είμαι της γνώμης ότι τη νέα σεζόν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το πιστεύω αυτό σίγουρα!»

 

Ο Dovizioso είναι η κορυφαία Ducati στο Πρωτάθλημα, έχοντας την πέμπτη θέση στη βαθμολογία μετά από τις ατυχίες και τα λάθη στην αρχή της σεζόν.

 

«Στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αγώνα ήμουν πολύ άτυχος διότι πήρα τρία μηδενικά και δεν έφταιγα εγώ. Αυτοί είναι πολλοί βαθμοί χαμένοι και τα πάντα αλλάζουν όταν ξεκινάς με πολλούς βαθμούς στην αρχή».

 

«Αυτό ήταν πολύ άσχημο, διότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στο Qatar και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε κι άλλα βάθρα, αλλά μείναμε με τους 20β. Μετά το επόμενο δύσκολο σημείο της σεζόν ήταν στην Βαρκελώνη».

 

«Είχα το λάθος ελαστικό για τον αγώνα, αλλά πέρα από αυτό δεν ήμασταν γρήγοροι, χάναμε πολλά δευτερόλεπτα και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παλέψουμε για τον Τίτλο».

 

«Διότι ακόμα κι όταν είσαι εκτός βάθρου, πρέπει να είσαι κοντά σε χρόνο. Αυτό είναι σημαντικό για το Πρωτάθλημα και γι’ αυτό είμαι τόσο χαρούμενος για τη βελτίωση της Ducati».

 

«Όμως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε κάτι παραπάνω, κάτι περισσότερο για να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Οδήγησα με την καρδιά μου!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ2016 Μέγαρα, Φωτογραφικό Supersport

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα