• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Motul στο Motegi
Για το Motul Grand Prix της Ιαπωνίας.
Νέα Αγοράς 14/10/2016 - 21:35

Δελτίο Τύπου


The Place to Be!

H σεζόν 2016 του MotoGP™ πλησιάζει στο τέλος της και το ιδιαίτερα δημοφιλές Motul Grand Prix της Ιαπωνίας θα είναι κρίσιμο για πολλούς οδηγούς και ομάδες, που κυνηγούν τις κορυφαίες θέσεις του Πρωταθλήματος.
Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της Motul και το Grand Prix της Ιαπωνίας είναι το πρώτο, το οποίο επωφελήθηκε από την χορηγία της Motul. Το 2016 είναι η τρίτη συνεχομένη χρονιά, στην οποία Χορηγός Τίτλου είναι η Motul. Ο αγώνας της Ιαπωνίας θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου στο Twin Ring Motegi και είναι ο 15ος από τους συνολικά 18 αγώνες του Πρωταθλήματος MotoGP.

Μάχη των Γιγάντων της Ιαπωνίας
Οι δεσμοί μεταξύ της Motul, της Ιαπωνία και των κατασκευαστών μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων είναι μακροχρόνιοι και ισχυροί και τα κορυφαία αγωνιστικά event τόσο για μοτοσυκλέτες όσο και για αυτοκίνητα αποτελούν για την Motul ο ιδανικός χώρος παρουσίασης των προϊόντων της. Επίσης, πέρα από το Πρωτάθλημα MotoGP, ένα άλλο υψηλού κύρους Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία είναι Super GT, στο οποίο πολλοί συμμετέχοντες αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα χρώματα της Motul, και στις δύο κατηγορίες GT500 και GT300, μεταξύ αυτών, η πολλές φορές Πρωταθλήτρια Nissan Motul Autech GT-R.
Η Motul θα παρέχει και πάλι πλήρη τεχνική υποστήριξη σε τρεις ομάδες και εύχεται σε όλους τους αναβάτες και τις ομάδες τους έναν επιτυχημένο αγώνα στα πάτρια εδάφη τους. Κυρίως χαιρετίζει την επιστροφή του Bradley Smith στην Yamaha Tech 3, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης από τα τέλη Αυγούστου λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Maverick Viñales θα θέλει να επαναλάβει νίκη του Silverstone στην έδρα της Team Suzuki και να ενισχύσει τη θέση του στο κυνήγι του τίτλου.

Γίνε εσύ ο επόμενος Motul Superfan
Ο όλο και πιο δημοφιλής διαγωνισμός ‘Motul Superfan’ στα Social Media της Motul ‘τρέχει’ εδώ και 18 μήνες και κερδίζει όλο και περισσότερο σε απήχηση. Το φετινό πρόγραμμα για τον Superfan του Motul Grand Prix of Japan μόνο ‘ονειρικό’ μπορεί να χαρακτηριστεί. Περιλαμβάνει ένα γύρο με το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, VIP φιλοξενία, συνάντηση με τους αναβάτες της Motul, πρόσβαση στα grid και απονομή από τον τυχερό Superfan του τροπαίου στον νικητή της κατηγορίας Moto3, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές από 207 χώρες. Πρόσβαση άνευ προηγουμένου στους χώρους των ομάδων, απίστευτη διασκέδαση και το υπέρτατο όνειρο των φίλων του αθλήματος, να ζήσουν εκ των έσω το Grand Prix της Ιαπωνίας με την Motul!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και επαγγελματικών οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητάς της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World Endurance Championship, Super GT, IRC, Drift, Pikes Peak, Japanese championship SUPER FORMULA, Blancpain Endurance Series, Dakar, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, World Superbike, World MX, FIM Endurance World Championship, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators World Championship, Roof of Africa και πολλές ακόμη.

MOTUL
 

Επόμενο άρθρο »

Νεα HONDA CB1100EX 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα BMW K 1600 GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα