• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Φουλ άμυνα!
Ξεκάθαρες οι προθέσεις του για το Motegi
Νέα 12/10/2016 - 10:01

Ο Marc Marquez επιστρέφει στην πίστα που εξασφάλισε τον Τίτλο πριν από δυο χρόνια και το ίδιο μπορεί να κάνει και φέτος, με την προϋπόθεση ότι θα του κάνουν το «δωρο» οι Yamaha.

 

Από την πλευρά του ο 23χρονος έχει τονίσει πολλάκις ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι μαθηματικοί υπολογισμοί για τον Τίτλο και προτιμά να εστιάζει στον ίδιο τον αγώνα.

 

Μετά την πολύ σημαντική επικράτησή του στην Aragon, ο Marquez είναι ήρεμος πριν τη δύσκολη περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας.

 

«Αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες είναι ιδιαιτέρως απαιτητικοί, μιας και αγωνιζόμαστε σε διαφορετικές πίστες με συνθήκες που αλλάζουν συνεχώς», σχολίασε ο Ισπανός της Honda.

 

«Έτσι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ήρεμοι και με την ίδια νοοτροπία που δείξαμε μέχρι στιγμής. Εδώ κερδίσαμε τον Τίτλο το ’14 και είναι η έδρα της Honda, όμως είναι μια πίστα που σχεδόν πάντα μας δυσκολεύει».

 

«Ενώ στην Aragon μπορούσα να επιτεθώ, εδώ πρέπει να παίξουμε άμυνα και να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους βαθμούς».

 

Τα λόγια του Marquez είναι ξεκάθαρα των προθέσεών του στο GP του Motegi, σε μια πίστα που δεν έχει κερδίσει ποτέ στη μεγάλη κατηγορία. Το ευτύχημα για τον ίδιο είναι ότι δεν χρειάζεται τη νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον Τίτλο.

 

«Η προσέγγισή μας γι’ αυτό το Σ/Κ πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλα και να προσαρμοστούμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες όσο πιο καλά μπορούμε».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Η νέα σύνθεση της Peugeot Saxoprint

« Προηγούμενο άρθρο

Ο FOURQUEZ28 σπάει τα χρονόμετρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα