• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Ισπανικό GP (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Νέα Z650
Μια ελαφριά, ευέλικτη, Supernaked!
Τεστ-Μοντέλα 11/10/2016 - 18:30

Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το προς ποια κατεύθυνση κινούνται στην Kawasaki, αναφορικά με το καινούργιο τους μοντέλο, την Z650, που παρουσίασαν στην Κολωνία.

 

Με επιρροές φυσικά από τη σειρά «Ζ», ο κατασκευαστής χαρακτηρίζει το μοντέλο του ως μια ελαφριά, ευέλικτη Supernaked μοτοσυκλέτα, με υγρόψυκτο δικύλινδρο μοτέρ.

 

Το πλαίσιο είναι από ατσάλι και όπως στη νέα Z900 είναι νέας σχεδίασης χωροδικτύωμα με βάρος 15kg. Γενικότερα το βάρος του μοντέλου έχει μειωθεί κατά περίπου 5kg (4.8kg).

 

Στις αναρτήσεις μπροστά έχουμε απλό, μη ρυθμιζόμενο, πιρούνι ενώ το αμορτισέρ πίσω είναι ίδιας φιλοσοφίας με το Z900 και είναι τοποθετημένο πάνω στο ψαλίδι.

 

Για τα φρένα έχουμε διπίστονες δαγκάνες μπροστά με δίσκους 300χιλ και μονή πίσω με δίσκο 250χιλ. Το μοντέλο θα βγαίνει σε δυο εκδόσεις, με ή χωρίς ABS, το οποίο θα είναι το 9.1Μ της Bosch.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: CruiSym 300

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Vespa GTS 125/150

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 2020;
  • ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ 3ης ΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ