• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Stoner αντί Iannone;
Το ζήτησε η Ducati, αρνήθηκε ο Αυστραλός!
Νέα 11/10/2016 - 16:44

Όπως έγινε γνωστό χτες, ο Andrea Iannone δεν θα είναι σε θέση να οδηγήσει την Desmosedici GP του στον επόμενο αγώνα του Motegi (βλ. περισσότερα εδώ).

 

Μια προφανής επιλογή ώστε να αντικαταστήσει τον Ιταλό άσο, θα ήταν ο Michele Pirro. Ο δοκιμαστής όμως της Ducati θα είναι στην Valencia δοκιμάζοντας τη μοτοσυκλέτα της νέας σεζόν.

 

Επομένως ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Casey Stoner και η Ducati έδωσε στον Αυστραλό την ευκαιρία να επιστρέψει στη δράση, μια ευκαιρία την οποία αρνήθηκε ο Stoner!

 

«Του το προτείναμε αλλά είπε όχι», ξεκαθάρισε ο Paolo Ciabatti κι έτσι ο Andrea Dovizioso θα είναι μόνος του στο γκαράζ της ομάδας.

 

Φυσικά ο επόμενος Γύρος, μετά το Motegi, γίνεται στην πατρίδα του Stoner, στην Αυστραλία και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Iannone θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.

 

Υπάρχει περίπτωση να το ξανασκεφτεί ο Stoner και ν’ αγωνιστεί σε μια πίστα που ήταν ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος όσο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα;

 

«Πρώτα πρέπει να δούμε αν θα είναι καλά ο Iannone και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όμως ο Casey δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στο paddock, τουλάχιστον μέχρι τον τελευταίο αγώνα στην Valencia».

 

«Όμως επειδή είναι ο εντός έδρας αγώνας του, ίσως το ξανασκεφτεί. Δεν ξέρω», πρόσθεσε ο Ciabatti.

 

H Ducati θέλει να δει τον Stoner και πάλι στην πίστα, ως έκτακτη συμμετοχή σε κάποιον αγώνα, κάτι που δεν το έχει κρύψει. Αφήνει όμως την τελική επιλογή στον ίδιο.

Επόμενο άρθρο »

Ο FOURQUEZ28 σπάει τα χρονόμετρα!

« Προηγούμενο άρθρο

4000 ελαστικά σε 3 Γύρους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα