• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: AK550!
Το νέο «όπλο» της KYMCO
Τεστ-Μοντέλα 10/10/2016 - 16:21

«Χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την αγνή οδηγική απόλαυση». Μ’ αυτά τα λόγια η KYMCO παρουσίασε το νέο Mega Scooter της, ή καλύτερα το Super Touring Scooter, όπως θέλει να το αποκαλεί!

 

Το νέο «όπλο» του κατασκευαστή στην απαιτητική αυτή κατηγορία, έρχεται και σηματοδοτεί τον εορτασμό των 50 χρόνων της εταιρείας στο προσκήνιο.

 

Τα πλεονεκτήματά του είναι αρκετά. Ο κινητήρας του είναι δικύλινδρος, στα 550cc όπως μαρτυρά το όνομά του, ενώ πρακτικά θα λειτουργεί σαν V2 90 μοιρών, με τα πιστόνια σε διάταξη crossplane.

 

Η KYMCO διαθέτει στο μοντέλο της δυο προγράμματα οδήγησης, το Full Power και το Rain Mode. Το συνολικό του βάρος θα είναι στα 226kg με αναλογία κιλών/ίππο στο 4.22!

 

Το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο με βασικό γνώμονα το χαμηλό βάρος και την ακαμψία, ενώ σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα έχει το χαμηλότερο κέντρο βάρους στην κατηγορία του.

 

Τα φρένα είναι της Brembo, το πιρούνι μπροστά είναι ανεστραμμένο, πίσω έχει ψαλίδι, ενώ στον τομέα της άνεσης ξεχωρίζουμε το χώρο κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κι ένα ανοιχτού τύπου κράνος.

 

Φυσικά υπάρχουν και οι μικροί αποθηκευτικοί χώροι μπροστά στην ποδιά (δυο ντουλαπάκια) ενώ το μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με το γνωστό 9.1M ABS της Bosch.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: Vespa GTS 125/150

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Νέα Ζ900!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα