• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οπωσδήποτε να κερδίζουμε την KTM!
Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον Lowes
Νέα 07/10/2016 - 14:38

O Sam Lowes θα είναι ο ένας από τους δυο καινούργιους αναβάτες της Aprilia στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν, δίπλα στον Aleix Espargaro.

 

Το 2017 η Aprilia θα διανύει τη δεύτερη σεζόν της με την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα της, την RS-GP που οδηγούν τώρα οι Bautista και Bradl.

 

Μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα που έχει το δύσκολο έργο της εξέλιξης σε μια χρονιά, φέτος, που οι μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς του Πρωταθλήματος έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε αρκετούς αγώνες.

 

Βέβαια η RS-GP δείχνει πολύ καλά σημάδια στους τελευταίους Γύρους, ειδικά μετά την Αυστρία όταν και οι δυο αναβάτες της δέχτηκαν τα πηρά από τους ιθύνοντες της Aprilia για την άκυρη εκκίνησή τους.

 

Από τότε οι Aprilia έχουν μια σειρά από καλά αποτελέσματα, με τον Sam Lowes πάντως να λέει ότι το 2017, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι σταθερά στη δεκάδα.

 

Ο μεγάλος στόχος όμως θα είναι άλλος και ακούει στο όνομα KTM. Ο νέος κατασκευαστής που θα μπει στη μεγάλη κατηγορία, είναι ο νούμερο ένας στόχος για τον Lowes και έναντι αυτού θα πρέπει, οπωσδήποτε, να επικρατήσουν.

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι σε καλό δρόμο τώρα. Τη νέα σεζόν θα είναι 23 μοτοσυκλέτες και θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον στην 15αδα στις κατατακτήριες και στη δεκάδα στους αγώνες».

 

«Το επίπεδο της RS-GP είναι πολύ καλό. Έχω κάνει μόνο λίγες δοκιμές, αλλά ήδη είμαι στο ίδιο επίπεδο με τους Bautista και Bradl».

 

«Στο Misano που κάναμε δυο ημέρες δοκιμών, η KTM είχε τρεις αλλά ήμασταν αρκετά πιο γρήγοροι απ’ αυτούς. Θα είναι εκεί, αλλά λογικά θα μπορούμε να τους κερδίζουμε».

 

«Ο Kallio (σ.σ. ο δοκιμαστής της ΚΤΜ) οδηγεί καλά τη μοτοσυκλέτα. Όλοι πιστεύουν ότι οι Bradk κι Espargaro θα είναι 1δ πιο γρήγοροι απ’ αυτόν, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος».

 

«Η KTM θα είναι δυνατή, αλλά από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε μπροστά τους, αυτό είναι 100% βέβαιο».

Επόμενο άρθρο »

Δυσκολίες στην Γαλλία για Δ. & Ν. Καρακώστα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η μάχη μου με τον Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα