• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Triumph Street Cup
Παρουσιάστηκε στην Κολωνία
Τεστ-Μοντέλα 07/10/2016 - 11:15

Η Τ120 Thruxton είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ωστόσο το μέγεθός της, η δύναμη και σίγουρα η τιμή της δεν είναι για όλους! Ωστόσο υπάρχει λύση και είναι η Street Cup!

 

Το νέο αυτό μοντέλο έχει δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μεταμορφωθεί από ένα μοντέρνο roadster (Street Twin) σ’ ένα cafe racer που έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην T120 και σ’ ένα πολύ μικρότερο μοντέλο.

 

Στα χαρακτηριστικά του είναι η νέα σέλα, οι bar-end καθρέφτες, οι μαύρες ζάντες με την κίτρινη γραμμή και οι αντιθέσεις στο χρωματισμό του.

 

Το μοτέρ είναι από τη σειρά Bonneville (900cc), με την Cup να έχει τους δικούς της, μικρότερους, ελαφρύτερους κι από ανοξείδωτο ατσάλι, σιγαστήρες.

 

Διαθέτει ride-by-wire γκάζι, traction control, ABS και torque assist συμπλέκτη. Σε σχέση με την Street Twin η θέση οδήγησης είναι λίγο πιο ψηλά και προς τα πίσω.

 

Η περισσότερο σπορ θέση οδήγησης τονίζεται και από το πιο χαμηλό τιμόνι το οποίο είναι τοποθετημένο και λίγο πιο μπροστά.

 

Οι νέες αναρτήσεις ανυψώνουν περισσότερο το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, έχοντας την ίδια διαδρομή (120χιλ) όπως στην Street Twin. Στα φρένα έχουμε διπίστονες δαγκάνες της Nissin.

 

Στα αξεσουάρ του θα υπάρχουν πάνω από 120 επιλογές για να μπορεί ο καθένας να κάνει τη μοτοσυκλέτα του να ξεχωρίζει, ενώ θα διατίθεται και kit για να μπορεί κανείς να την οδηγεί με A2 άδεια.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: SYM Jet4 125

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: V-Strom 1000

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα