• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2016: Βελτιωμένη η Z1000SX
Ισορροπεί ανάμεσα σε σπορ οδήγηση και άνεση
Τεστ-Μοντέλα 06/10/2016 - 11:40

Για το 2017, η SX της Kawasaki πέρα από τις στυλιστικές αλλαγές, έχει βελτιώσεις τόσο στις σπορ, όσο και στις ταξιδιωτικές δυνατότητές της.

 

Η εικόνα της πλέον είναι πιο κοντά στην οικογένεια των Ninja, το φέρινγκ είναι πιο πλατύ και η ζελατίνα - προσαρμόσιμη - είναι πιο ψηλή.

 

Στον προβολέα οι λυχνίες έχουν αντικατασταθεί με LED και πλέον, σύμφωνα με την Kawasaki, τα φώτα είναι πιο δυνατά κατά 1.4 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

 

Αλλαγές έγιναν και στον πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και μια LCD οθόνη με όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

 

Εκεί θα βλέπουμε ένδειξη ταχύτητας, ένα φωτάκι για να μας ειδοποιεί για τη σωστή αλλαγή ταχύτητας αλλά και ένδειξη στροφών που από άσπρη γίνεται κόκκινη.

 

Η θέση, τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού, έχει αναβαθμιστεί σε άνεση και στήριξη, ενώ και το σύστημα πλαϊνών βαλιτσών έχει βελτιωθεί για να μπαινοβγαίνουν πιο εύκολα.

 

Σημαντική είναι η προσθήκη IMU που ελέγχει το Σύστημα Διαχείρισης Στροφών της Kawasaki. Υπάρχει cornering ABS, ενώ υπάρχουν νέες ρυθμίσεις ECU για τον αναβαθμισμένο Euro4 κινητήρα.

 

Η απόδοση ισχύος λέγεται ότι είναι πιο ομαλή, η σέλα είναι πιο χαμηλή - στα 815χιλ - και η ποιότητα οδήγησης είναι βελτιωμένη.

 

Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι Candy Lime Green, Metallic Spark Black και Candy Burnt Orange.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2016: Ολοκαίνουργια GSX-R125

« Προηγούμενο άρθρο

Intermot 2016: Νέα Tuono 125 και RS125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα