• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo σε μονοθέσιο της F1!
Θα οδηγήσει την Mercedes (2014) του Hamilton
Νέα 05/10/2016 - 11:17

Από το καλοκαίρι ο Jorge Lorenzo - μεγάλος λάτρης και των τεσσάρων τροχών - προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία για να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της F1.

 

Την Κυριακή το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα και θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της Mercedes του 2014, με το οποίο ο Lewis Hamilton πήρε τον Τίτλο.

 

Το βασικότερο ρόλο στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας έπαιξε ο κοινός χορηγός των δυο ομάδων, η Monster Energy. Ένα τελευταίο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί, ήταν να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία.

 

Με το διάλειμμα ανάμεσα σε Aragon και Motegi να είναι περίπου τριών εβδομάδων, δόθηκε στον Ισπανό το απαραίτητο χρονικό περιθώριο που ζητούσε.

 

Έτσι στις 09 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα πριν τον αγώνα στην Ιαπωνία, ο Jorge Lorenzo θα έχει στη διάθεσή του την πίστα του Silverstone για να βρεθεί στο μονοθέσιο της Mercedes.

 

Η σωστή προετοιμασία είναι απαραίτητη κι έτσι ο Ισπανός άσος της Yamaha έχει ήδη οδηγήσει στην πίστα άλλα, πιο αδύναμα αυτοκίνητα, για να συνηθίσει το Silverstone στους τέσσερεις τροχούς.

 

Μετά το τεστ αυτό, ο Jorge Lorenzo έχει προγραμματίσει να πετάξει για την Ιαπωνία, όπου και θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος των τριών αγώνων σε τρεις εβδομάδες για το MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

O 5ος Αγώνας του ΠΠΤ στα Μέγαρα 16/10

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Marquez VS Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα