• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 2
Διπλό για τον Davies, νίκησε τις Kawasaki
Νέα 02/10/2016 - 15:23

Το τρίτο φετινό του διπλό πέτυχε στο Magny-Cours της Γαλλίας ο Chaz Davies της Ducati, επικρατώντας της μάχης του με τις δυο Kawasaki των Rea και Sykes.

 

Για τον Βρετανό ήταν η έβδομη φετινή του νίκη, ακολουθώντας και πάλι μια εξαιρετική στρατηγική, χωρίς να αποθαρρυνθεί από το εκρηκτικό ξεκίνημα του Sykes, τον οποίο πλησίασε κι άλλο στη βαθμολογία.

 

Ο Sykes έκανε νέο ρεκόρ πίστας στο Magny-Cours (1:37.864) αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τους Davies ή Rea.

 

Η σημαντική στιγμή του αγώνα ήρθε όταν ο Rea πήγε να περάσει από εσωτερική τον ομόσταυλό του, αλλά άργησε στα φρένα και ανοίχτηκε με αποτέλεσμα να παρασύρει και τον Sykes.

 

Ο Davies άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, πέρασε τις δυο πράσινες μοτοσυκλέτες και ξέφυγε μπροστά.

 

Αντιστάθηκε στη συνέχεια στον Rea και κατάφερε να πάρει τη νίκη με διαφορά πάνω από δυο δευτερόλεπτα από τον δεύτερο.

 

Από την πλευρά του o Rea ήταν χαρούμενος που αύξησε κι άλλο τη διαφορά του από τον Sykes, κάνοντας ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον φετινό Τίτλο.

 

Εξαιρετικό αγώνα έκανε για μια ακόμη φορά ο Leon Camier με την MV Agusta του και πήρε την 4η θέση, μπροστά από τον Michael Van der Mark της Honda που ήταν 5ος.

 

Ο Savadori συνεχίζει να κλέβει την παράσταση και ανέβασε την Aprilia του στην 6η θέση, μπροστά από τους Torres (BMW) και Guintoli (Yamaha) που πάλεψαν για την 7η θέση με νικητή τον πρώτο.

 

Απογοητευτικό ήταν το Σ/Κ για τον Nicky Hayden (Honda) που τερμάτισε το δεύτερο αγώνα κατακτώντας την ένατη θέση, με τον Xavi Fores (Ducati) να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Το πιο σημαντικό διπλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική επιτυχία του Δ.Καρακώστα στην Γαλλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα